VOLIM TE, NE KRIJEM TO: Anđela Đuričić u suzama priznala Zvezdanu Slavniću šta oseća prema njemu (VIDEO)

Anđela Đuričić spremila se i izašla kako bi prošetala sa Zvezdanom Slavnićem.

- Je l' te je blam posle svega da šetaš sa mnom?! Mene jeste - rekla je Anđela.

- Šta ima - pitao je Zvezdan.

- Ništa, dosadno mi je stvarno. Ne znam u kom smislu, prekjuče sam bila presrećna. Nisam očekivala, svi znaju da nisam, jer sam očekivala da mi neće doći ništa. Bila sam razočarana u samu sebe - požalila se Anđela.

- I kakav je osećaj - pitao je Slavnić.

- Najlepši osećaj na svetu. Kad sam videla roditelje na superfinalu, na taj osećaj sam mislila - rekla je Anđela.

- Zamisli da sam krenuo nešto, pa da si ti nešto krenula puta deset - rekao je Zvezdan.

- Nije, al bolje je to nego da si mi pokvario... Delovao si mi nervozno, ne srećno - rekla je Anđela.

- Hteo sam nekako da ti kažem, ali mi je bilo neprijatno, iskreno... Pregladneo sam, šta kad ne mogu ništa da te pitam. Kada si dala Mikici, video sam tada. Rekao sam da je mnogo lepo, tako nešto sam rekao, baš mi je drago, ali mi je žao što nije došlo ranije, znam da ti je značilo. Bila si srećna, a ja sam bio radostan što si ti srećna, iskreno - rekao je Zvezdan.

- Tako, šta ima novo kod tebe - rekla je Anđela.

- Ne znam da li smem da ti pričam... Nema ništa, bezveze, dešavalo se tu nešto, desilo se i to je to - rekao je Zvezdan.

- Ne možemo tako da pričamo, ako ćemo da pričamo, pričaćemo direktno. Ja sam preduhitrila svakog, tako da, iako si hteo da sakriješ, ne možeš - rekla je Anđela.

- Ja sam pozdravljao Bungiše iz kurtoazije, zbog onoga što su nam slali, lepa reč, izdao sam ih. Izdao poverenje?! Pa nisu oni meni otac i majka da me savetuju šta ću da radim - rekao je Zvezdan.

- Otac te je fino savetovao, pa si ga poslušao fino - nasmejala se Anđela.

- Je l' si jedva dočekala da to kažeš?! - nasmejao se Slavnić.

- Meni odzvanjaju tvoje reči ispred izolacije: "Odrekli su te se roditelji, pa te sada i ja ostavljam". To je jako ružno reći nekome ko je u takvoj situaciji... Hajde sada da krenemo od početka, biću smirena i pričaćemo od početka - rekla je Anđela.

- Već mi govoriš neke stvari za kojima nema potrebe - rekao je Zvezdan.

Bivši ljubavnici odlučili su da krenu razgovor ispočetka, pa je Anđela pokrenula novu temu a koja se tiče njenog odnosa s Majom Marinković.

- Što si me lagao od početka - pitala je Anđela.

- Čekaj, čekaj, hoćeš da pričamo od početka, nemoj onda da me osuđuješ. Osuđuješ me odmah. Ti kažeš, ali ne želiš da saslušaš - rekao je Zvezdan.

Potom su se osamili u ekonomskom dvorištu.

- Je l' možeš ti da pričaš, a da ti ja ne postavljam pitanja i da budeš iskren - pitala je Anđela.

- Je l' možeš ti meni da postaviš pitanje, a da me ne osuđuješ?! Jer ako mi kažeš: "Što si me lagao?", onda ja moram da pričam što si ti mene lagala. Pitaj me nešto što je realno i u nešto što nisi sigurna... Ja sam uradio nešto što nije trebalo da uradim, taj dan mi je bio najgori dan u kom nisi mogla da me shvatiš i budeš uz mene - rekao je Zvezdan.

- Nije ti došlo preko noći da u svom najgorem danu, ti se digne ona stvar i da seksualno opštiš sa trećom osobom?! Nije ti došlo odjednom, bilo je od ranije, nemoj to da mi kažeš. Ti si najgori dan odlučio da proslaviš seksom?! - rekla je Anđela.

- Ne, planirao nisam. Ja sam taj dan pukao i ti to znaš. To nije bilo rešenje, ja ti to kažem, ne želim da ti se kunem u nešto, ali nisam planirao to veče niti sam planirao uopšte - rekao je Slavnić.

- Kako se meni to nije desilo?! Nije mi to palo na pamet - rekla je Anđela.

- Bolja si od mene. Da se to napolju desilo, misliš da bih te manje voleo?! Ne, nego kad te najviše volim, pa puknem i to mi se desi. Desi mi se kada sam u najgorem stanju. Meni ne može da bude prelep dan, legli da spavamo, ja ustanem i to uradim, ne! Meni se to desi kada mi je bio najteži dan, da se iz toga desi da sam dobio da si mi tvoj problem nabacila na glavu i da se to desi - odgovorio je Slavnić.

- Kako ta glupost nastavlja da traje?! Kako se maziš i ljubakaš, šetaš dalje - pitala je Anđela.

- Nisam rekao da umanjujem, šetalo mi se, naterao sam je, jer se meni nije šetalo. Ja sam napravio glupost, ne kažem za nju da je ona glupost. Nisam imao želju, kako da uđem u vezu - rekao je Zvezdan.

- Što?! Ona ne valja kao devojka za vezu?! - pitala je Anđela.

- Nisam želeo da uđem u vezu... Nije mi palo na pamet, mislio sam da si se toliko naljutila baš baš, da ne mogu da ti priđem u bilo kojoj varijanti - rekao je Zvezdan.

- Kakva su tvoja osećanja prema meni - pitala je Anđela.

- Ne znam kakva su trenutno, ali znam da ih imam sve vreme dok sam bio u komunikaciji, ali sam rekao da ću da imam razgovor s tobom. Nisam imao tenziju, ne mogu da budem s nekim i da se vezujem dva meseca pred kraj - rekao je Zvezdan.

- Ja tebe volim, ja to mogu da kažem jer to nisam krila - rekla je Anđela.

- Ja ne znam da kažem da te volim, što bih te lagao?! Ne mogu da mi budu ista osećanja, jer smo se razišli, ali se nisu smanjila. Ovih dana sam mogao da razmišljam - rekao je Slavnić.

- Anđo, reci mi, koliko - pitao je Zvezdan.

- Puno! A šta to tebi znači, je l' ti hrani ego - pitala je Anđela.

- U vinu je istina, nije problem... Kada bismo se pomirili, pomutio bih te u glavi, vratio bih te 20 koraka unazad - rekao je Zvezdan.

Anđela Đuričić se usred razgovora s Zvezdanom totalno slomila, Slavnić je to shvatio te je ostavio na kratko samu. Ona je zaplakala i prolila more suza.

Nakon toga, Zvezdan joj je prišao, te joj je izmamio osmeh na lice.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Savnić