PAZI ŠTA PRIČAŠ: Milica Kon dobila preteće poruke, jer je javno progovorila o nasilju koje trpi njena ćerka

Milica Kon, voditeljka i supruga kompozitora Marka Kona, nedavno je šokirala sve kada je izjavila da je njena ćerka žrtva vršnjačkog nasilja.

- Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se škola bavi time. Naša ćerka ima sedam godina, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava samo njoj, već mnogima.

Gostujući emisiji Puls Srbije, Milica je detaljnije govorila o ovom nemilom slučaju.

- Nisam verovala da se takve stvari događaju dok mi dete nije krenulo u školu. Mi smo već prvog dana imali incident. Tačnije, taj dečak je imao incident sa jednom drugom učenicom. To je tako krenulo već od 1. septembra. Nama se to dogodilo neposredno pre raspusta, dakle pre ove tragedije. Ja sam odmah došla u školu, a moj muž je već uveliko bio stigao i čekao da ga primi direktor. Pitala sam: "Pošto mi znamo da se ovo događa od 1. septembra, šta sada? To se već vrtelo i vrtelo i šta sada?" - rekla je Milica i dodala:

- Škola vas obavesti i vi dođete na sastanak. Moje pitanje je da li se tu sve završava? Čekam da vidim šta posle toga, jer ja nisam zadovoljna rezultaima škole u borbi protiv vršnjačkog nasilja.

Ona je istakla da ovo nije problem samo u školi koju pohađa njena ćerka, već da je u pitanju problem prisutan u svim školama:

- Zvali su me rodtielji u nenormalnom broju i zahvaljivali se što sam istupila u javnosti, ali nemojte misliti da nisam dobijala i poruke: "Pazi šta pričaš!" Verujte mi da su me čak i neki poznanici upozoravali da budem pažljiva! Zaista ne znam u kakvom mi to društvu živimo kada ne možemo da branimo bezbednost svakog građanina.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Kurir TV/PrintScreen

milica konnasiljepreteće poruketop_slidervršnjačko nasilje