U NAJLEPŠEM DELU GRADA: Viki Miljković kupuje stan vredan pola miliona evra u Istanbulu

Otkako je postala uspešna poslovna žena, Violeta Viki Miljković živi na relaciji Turska - Srbija.

Pevačica i njen suprug Dragan Tašković Taške imaju u planu da kupe i nekreninu u Istanbulu gde su otvorili firmu i to u blizini njene koleginice Emine Jahović. Navodno, Miljkovićevoj i njenom suprugu dosadilo je da stalno borave po hotelima kad su u Turskoj, pa su odlučili da se stambeno obezbede.

- Viki i Taške su se odlično snašli u Istanbulu. Slobodno se može reći da je to njihova druga kuća. Tamo im je posao, lepo rade, a sada je došlo vreme i da pazare nekretninu za sebe. Stanovi tamo nisu nimalo jeftini, naročito ako se nalaze u određenim kvartovima. Sve je papreno skupo. Jedna nekretnina im se posebno dopala i ona vredi oko 500.000 evra. Nalazi se u delu grada u kojem živi Emina Jahović. Puca pogled na najlepši deo grada. Možda se Emina i Viki i poznaju, to već ne znam, ali znam da je Miljkovićeva već i jezik savladala. Odlično joj ide. Ne verujem da će se preseliti iz Srbije u Tursku, ipak je ovo njihova domovina, ali da će sebi uskoro obezbediti oazu mira da ne borave po hotelima i privatnim apartmanima, to sigurno - priča izvor blizak paru.

Viki sa oduševljenjem priča o svojim poslovnim poduhvatima i životu u Turskoj.

- Na svakih 15 dana neko od nas mora da ode, ili Taške ili ja. Uglavnom sam ja odlazila poslednjih nekoliko puta. Mi tamo uživamo, Istanbul je fenomenalan grad. Oni su hedonisti u svakom smislu te reči. Mi tamo volimo i izlaske i sve, ali toliko budemo umorni od posla da uveče odemo samo na neku večeru. Njihov spa obožavam, kao i turska kupatila, hamame. Tamo legnem i uživam - ispričala je Viki za srpske medije.

Pevačica spaja lepo i korisno, pa kombinuje svoje nastupe kao i učešće kao član žirija u "Zvezdama Granda" sa obavezama koje ima oko firme. U svemu joj pomaže i suprug koji je i pokrenuo ceo projekat. Njih dvoje su firmu osnovali u Srbiji, gde su i počeli da prodaju nekretnine i za kratko vreme su razvili posao na našem tržištu, ali i u inostranstvu. Poznato je da pevačicina agencije posreduje prilikom kupovine nekretnina čak i na luksuznim destinacijama gde su stanovi i apartmani papreno skupi, kao što je Dubai, a od skoro i Turska.

Izvor: Kurir
Foto: viki_miljkovic/Instagram

istanbultop_sliderturskaviki miljkovićVioleta Viki Miljković