ŽELIM DA POSTANEM OTAC: Saša Kovačević progovorio o ljubavnoj vezi sa Zoranom Tasovac i planovima za budućnost

Pevač Saša Kovačević važi za velikog zavodnika i miljenika među ženskom populacijom, a osim fizičkog izgleda, pevač ima i glas koji takođe oduševljava sve, a naročito pripadnice nežnijeg pola.

Kovačević je progovorio o svojim planovima za budućnost i vezi sa dugogodišnjom devojkom Zoranom Tasovac.

- Planiram, Bože zdravlja, da se ostvarim u ulozi oca, to je svrha života i najlepši dar od Boga koji možemo dobiti. Ne vodim se time kad će i šta će biti, kad Gospod kaže da je trenutak tada će se to i desiti i ja ću biti najsrećniji čovek - rekao je Saša i progovorio o pritiscima, jer se još uvek nije oženio i ostvario u ulozi oca, a mnogi smatraju da mu je vreme.

- Valjda je opet sve to prirodno i normalno, ali je na vama da dozirate koliko želite da pridajete značaja tome i da dozvolite da se ljudi mešaju u vašu intimu, sve je do vas. Mi muškarci smo čudni, konstantno smo nezreli, mi bismo stalno da budemo momci bez obzira da li smo oženjeni ili nismo, to je neki gen, to ne možeš da menjaš - istakao je Kovačević, pa otkrio detalje veze sa Zoranom.

- Nema prostora za ljubomoru u našoj vezi, tako se valjda izgradio neki odnos da toga nema. Uglavnom su moje veze imale nalet ljubomore u prvih pola godine, godinu dana, posle toga je sve lakše. U prethodnim vezama mi je to smetalo, sada sa Zoranom ne, jer smo se pronašli. Mislim da sam pronašao nekog ko mi po svim parametrima odgovara apsolutno. U slučaju da mi neko sutra strastveno odovara ne znam kako, ja zaista znam da od ovog što trenutno imam ne mogu naći bolje, to potpisujem - izjavio je pevač.

Izvor: Blic.rs
Foto: sashakovacevic/Instagram

ljubavna vezasaša kovačevićtop_sliderzorana tasovac