JECALA NA SAV GLAS: Anđela Đuričić teško podnela raskid sa Zvezdanom Slavnićem (VIDEO)

Tokom prošle noći Anđela Đuričić ronila je suze ispred Bele kuće, a onda se požalila Marku Janjuševiću Janjušu jer je dobila šut-kartu od Zvezdana Slavnića.

- Ušla sam u izolaciju, kad sam krenula da izlazim rekao mi je da dok ne izađemo da budemo drugovi i dok se ne uveri u neke stvari... hoće da bude drug sa mnom. Nisam dobro da bi mi neko na sedam dana tako radio, ne može. Raspravljali smo se, nije bilo strašno, ali ne mogu više... Svakih sedam dana se menja za 180 stepeni i ja više ne mogu da izdržim. Stvarno nisam ništa uradila. Neću da dozvoljava da me drugi gaze, koji su čemer i jad za mene. Nisam ga ugrozila raspravama. Ja sam u šoku - govorila je Anđela.

- Iskuliraj i polako, možda sutra bude bolje - dodao je Janjuš.

- Posle sedam dana i pakao stvari, ja ne mogu da podnesem više. On meni još i kaže što plačem, najbolje da se smejem - nastavila je Đurčićeva.

Anđela je tumarala po imanju posle raskida sa Zvezdanom, a svoje maratonsko plakanje odlučila je da nastavi u pabu "Prijatelji".

Ona je sela na kauč i počela da jeca iz sveg glasa, a da li će joj Slavnić i ovaj put prići i pasti na njene suze i da li je sada stvarno kraj, ostaje da se vidi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić