Dodir luksuza u samom srcu Beograda

Od nedavno je svoja vrata otvorio "Zone private health club" - luksuzni spa centar smešten u srcu Beograda, u sklopu Kneza Miloša Residence, gde možete da se opustite i uživate u nezaboravnom iskustvu opuštanja i relaksacije.

Ovaj luksuzni spa centar smeštenom u samom srcu Beograda, na mestu zgrade bivše Američke ambasade, pruža vrhunski doživljaj wellnessa i zdravlja. Ova ekskluzivna destinacija predstavlja oazu mira i relaksacije za sve one koji žele da poboljšaju svoje fizičko i mentalno blagostanje.

Foto: Promo

Smešten u prelepom okruženju, "Zone Private Health Club" nudi širok spektar usluga i sadržaja koji su pažljivo osmišljeni da zadovolje sve potrebe i želje naših gostiju. Centar je opremljen najmodernijom opremom za vežbanje, kao i personalizovanim programima treninga koji su prilagođeni individualnim ciljevima i potrebama svakog pojedinca.

Bogat sadržaj ovog luksuznog pristora će vas ostaviti bez daha "Zone Private Health Club" ima luksuzno opremljen spa centar koji pruža različite vrste tretmana za relaksaciju i revitalizaciju tela i uma. Naš stručni tim terapeuta koristi najkvalitetnije proizvode i tehnike kako bi pružio jedinstveni doživljaj spa tretmana. Bez obzira da li želite opuštajuću masažu, tretman lica, manikir ili pedikir, naša ljubazna osoblje će se pobrinuti da se osećate potpuno osveženi i negovani.

Foto: Promo

Jedan od glavnih atributa "Zone Private Health Cluba" je njegova ekskluzivna privatna zona koja je rezervisana za članove. Ovde ćete imati svu privatnost i dodatnu udobnost, kao i posebne privilegije kao što su personalni treneri, individualni planovi ishrane i pristup VIP prostorima.

U "Zone private helth centru" imate mogućnost da izaberete tretmane koji su prilagođeni vašim individualnim potrebama i željama.

Lash corner učiniće vaš pogled lepšim i zanosnijim uz pravilnu negu prirodnih i nadogradnju najkvaliternijih extenzija uz profesionalnost i bogato iskustvo tehničara.

U "Zone private helth centru" osećate se opušteno, osnaženo i zadovoljno.

Foto: Promo

Uz sve ove pogodnosti, "Zone Private Health Club" pruža izuzetnu uslugu, posvećeno i prijateljsko osoblje koje je tu da ispuni sve vaše potrebe i obezbedi nezaboravan doživljaj. Naš cilj je da svaki gost izađe iz našeg centra osećajući se osveženo, relaksirano i motivisano da nastavi da brine o svom zdravlju i blagostanju.

"Zone Private Health Club" je pravo mesto za sve one koji žele da se izdvoje iz svakodnevnog stresa i uživaju u luksuznom okruženju posvećenom njihovom zdravlju i dobrobiti. Dođite i pridružite nam se u ovoj luksuznoj oazi opuštanja.

Na raspolaganju su vam bazen, teretana, relax room, hamam, hidromasazna kada, saune, elixir bar, kao i širok izbor tretmana: frizer, masaže, pedikir, manikir, depilacija, nadogradnja trepavica, lash & brow lamination.

Fitness Zone ima u ponudi: personalne i grupne treninge, yogu, pilates, hit intensive.

Foto: Promo

Na nedavnom otvaranju u čari ovog luksuznog spa centra uverili se Vesna Dedić, Irina Vukotić, Iva Štrljić, Nemanja Velikić, Aleksandra Dobrić, Andrea Šarac, Isidora Kadijević, direktorka Biblioteke grada beograda Jasmina Ninkov, prof. dr Željko Lazić, Kaća Lazarević, dr Nebojša Bojović, dekan Saobraćajnog fakulteta, Nikola Rađen, Tanja Rađenović, Beba Dragić, Aleksandra Lučić, Liana Stanković, Ljiljana Stanišić i drugi.

Izvor: Promo
Foto: Promo

beogradKneza Miloša Residenceluksuzni spa centarZone private health club