TI SI MOJA SUDBINA, ŽELIM DA IMAMO DETE: Aleksandra Nikolić i Filip Car odlučili da nakon izlaska iz rijalitija započnu zajednički život u Crikvenici (VIDEO)

Tokom žurke na rijaliti imanju u Šimanovcima Filip Car otvorio je dušu Aleksandri Nikolić o svojim osećanjima i progovorio o planovima o zajedničkom životu u Crikvenici.

- Ja tebi odmah da kažem da je moja mama glavna u mojoj kući i da ona aminuje sve. Primetila si da njenog imena nema ni u jednoj čestitiki. Moja majka je pokretač svega i niko ne može ispred. Ona je radila tri posla da nas odgaji. Ja znam koliko me voliš i koliko si sazrela i da bez problema mogu da te odvedem kući. Kad izađemo ja idem dva dana u Novi Sad, ti dva dana kod svojih i idemo. To je bez poteškoća da mogu da te dovedem. Ti si bila idiot kad sam te upoznao, a ti si sazrela i vidi kako te sad ljudi gledaju ozbiljnije. Znaš kad bi te moja porodica toliko ozbiljno gledala, ali treba još napredovati. Ako ja ne pazim sa tobom ovde i napolju, ti znaš šta ja hoću i da razmišljam o ozbiljnim stvarima. Imaš 25 godina, je l' treba za dve godine da mi poludiš? - govorio je Car.

Video pogledajte OVDE.

Aleksandra je potom priznala Filipu da joj je najveća želja da mu rodi dete.

- Najviše bih na svetu volela da sa tobom imam jednu malu bebu, a ti uvek kad se okreneš hoćeš da spavaš. Ja stvarno sa tobom želim sve i mislim da si ti moja sudbina - govorila je Aleks.

- Ti znaš šta to nosi i pričaćemo o tome u krevetu - rekao je Car.

- Stvarno mislim da si moja sudbina - dodala je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Aleksandra NikolićFilip CarZadrugaZadruga 6