ŠTA JE OČEKIVAO, DA ĆU ZBOG NJEGA DA ODEM U MANASTIR: Milica Veselinović otkrila da se ne kaje zbog raskida sa Mensurom Ajdarpašićem (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje za Milicu Veselinović.

- Da li ćeš Mensura Ajdarpašića praviti od blata? - glasilo je pitanje.

- Da želim i da mi je do nečega stalo, ne bih radila sve to. Ne zanima me, da mi je bilo bajno i sjajno, možda bi bilo drugačije. Ja kada sam pričala o njemu, pričala sam sve najlepše. Neću ga praviti od blata, ja sam to mogla da shvatim napolju. Ja posle Mensura nisam rešila da idem u manastir, moram da nastavim da živim. Ja sam mlada, naravno da ću da imam nekog posle njega - rekla je Milica.

- Ona je pokazala svoje pravo lice ove godine, kao i Sana i svaka druga. Slična se sličnoj raduje. Nadam se da će da uživaju u Novom Sadu, tamo je veliki izbor - kazao je Ivan Dragić.

- On je hteo da bude Mensur u vezi sa Sanom, ti si zaljubljen u njega - govorila je Veselinovićeva.

- Ona je jedna od najnemoralniih devojaka u kući - rekao je Dragić.

- Kad neko uđe u vezu, ona je boginja. Kad raskinu ona je ku*va, bla-bla-bla, pa šta ćeš sa ku*vom?! Mensur je ovde svima je*ao mater zbog Milice - govorio je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Mensur AjdarpašićMilica VeselinovićZadrugaZadruga 6