NOVI HOTEL U BOKI KOTORSKOJ: Hyatt Regency Kotor Bay Resort najavljuje zvanično otvaranje 1. juna ove godine

Smešten u srcu čuvenog Bokokotorskog zaliva pod zaštitom UNESCO-a, prvi "Hyatt resort" u Crnoj Gori nudi gostima mirnu i harmoničnu atmosferu fokusiranu na wellbeing.

Kompanija Krolbay i hotelska grupa Hyatt Hotels Corporation najavljuju zvanično otvaranje Hyatt Regency Kotor Bay Resort za 1. jun ove godine. Ovo je prvi Hyatt-ov hotel u Crnoj Gori, koji će gostima pružiti priliku da iskuse dramatičan pejzaž Kotorskog zaliva u ambijentu koji je osmišljen tako da pruži savršen komfor uz besprekoran servis.

- Nakon značajnih preuređenja i proširenja, zaista smo uzbuđeni što ćemo otvoriti nov, transformisan Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Ovo će označiti početak nove ere našeg razvoja i rada na promovisanju turističke ponude naše zemlje. Dolaskom Hyatt-a u Crnu Goru dajemo dodatnu vrednost našoj zemlji kao turističkoj destinaciji i verujemo da ćemo dati podsticaj i ostalima da, zajedničkim snagama, nastavimo da radimo u cilju unapređenja ponude i podizanja nivoa usluge, kako bi i u godinama koje dolaze ostali jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija - izjavio je Saša Saveljić, izvršni direktor operatora i vlasničke grupacije Krolbay d.o.o. Objekat ranije poznat kao Blue Kotor Bay Premium Spa Resort prošao je sveobuhvatnu transformaciju koja je krenula novembra 2021. godine.

Foto: Promo

Hyatt Regency Kotor Bay Resort, smešten na Markovom rtu, na lokaciji koja je prepoznata kao prirodno lečilište, predstavlja savršeno mesto za odmor i opuštanje, u jedinstvenoj atmosferi harmonije sa prirodom. Savremeni, ekološki dizajn i sklad spoljašnijh i unutrašnjih prostora bio je glavni fokus u procesu kreiranja koncepta ovog hotela.

- Raduje nas što smo od prirode posudili elemente sa kojima ćemo ponuditi svet opuštanja i mira svojim gostima, kao i članovima World of Hyatt, programa lojalnosti, čiji članovi imaju priliku po prvi put da iskuse gostoprimstvo poznatog brenda na novoj destinaciji. Svaki kutak resorta je zamišljen i kreiran da istakne čistu snagu prirode koja okružuje hotel, stvarajući tako nenadmašno iskustvo bez stresa za naše goste - istakao je Saveljić.

Foto: Promo

Smeštaj

Hyatt Regency Kotor Bay Resort ima 205 soba, 21 premium apartmana i 26 deluxe apartmana koji su uređeni i ukrašeni sa pažnjom, a inspirisani dramatičnom, ali sofisticiranom lepotom prirode Bokokotorskog zaliva. Dvanaest premium apartmana ima vlastiti bazen na otvorenom, dok njih devet poseduje whirlpool na terasi. Resort je upotpunjen i svojom prirodnom plažom, te nudi 2 spoljna i jedan unutrašnji bazen.

Uz sve navedeno, resort u svom sklopu ima potpuno opremljen fitness centar, sobu za jogu i pilates, kao i prostran spa i wellness, pružajući gostima opuštanje i uživanje u miru sa jedinstvenim pogledom na zaliv i planinski krajolik. Spa koncept je inspirisan poznatim lekovitim povetarcem zaliva koji je obogaćen mirisima lokalnog bilja i četinara. Hyatt Regency Kotor Bay Resort ima čak sedam restorana i barova za kulinarska putovanja i gurmanska uživanja. Živopisni pejzaž, elegantan dizajn i inovativna kombinacija lokalnih, regionalnih i internacionalnih ukusa i proizvoda stvara gastronomski raj koji će zadovoljiti sva čula gostiju. Prostori za sastanke i događaje unutar resorta se prostiru na 500 m2 i nude idealna mesta za produktivne sastanke i događaje iz snova za do 160 gostiju, sve uz savršenu organizaciju i neprevaziđenu lokaciju veličanstvene Boke.

Foto: Promo

Izvor: Promo
Foto: Promo

crna goraHyattHyatt Regency Kotor Bay Resortkotor