RAZMENIĆE BURME SA BRILIJANTIMA, A MEDENI MESEC PROVESTI SA ĆERKOM NA MALDIVIMA: Virdžinija Mihajlović otkrila sve detalje luksuznog venčanja sa Alesandrom Voljakom

Ćerku Siniše Mihajlovića, Virdžiniju Mihajlović, 2021. godine zaprosio je njen dugogodišnji dečko, italijanski fudbaler Alesandro Voljako.

Virdžinija i Alesandro će se venčati sledećeg meseca, tačnije 17. juna, a ceremonija će se održati u Bariju, u Katedrali Monopoli, romaničkoj crkvi iz 12. veka.

Virdžinija je na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja svojih pratilaca koji nestrpljivo čekaju da saznaju detalje venčanja.

Ona je otkrila da je venčanicu našla u jednom ateljeu, u gradu Napoli, u Italiji, a cipele su takođe poznatog svetskog brenda.

Virdžinija je pohvalila i organizatore koji su se potrudili da joj ispune svaku želju.

- Oni su mnogo više od planera venčanja. Prethodnih meseci Eleonora me je i podržala i izdržala. Nije lako izaći na kraj sa mnom jer sam prilično izbirljiva i želim sve da znam odmah. Predomislila sam se 1938492 puta. Ali, super smo sarađivale i sigurna sam da će sve biti onako kako sam oduvek zamišljala. Uvek bih izabrala Eleonoru - napisala je Virdžinija.

Jednog pratioca je zanimalo da li će venčanje biti intimnije ili planiraju veliku zabavu.

- Pozvali smo samo rodbinu, bliske ljude sa kojima se često čujemo i koji su bili tu u važnim trenucima. I Alesandro i ja imamo velike porodice i mnogo prijatelja, a to znači da neće biti manje od dvesta gostiju. Srećni smo jer imamo toliko ljudi koji nas vole.

Virdžinija je otkrila i ko će im biti kumovi. Njeni svedoci biće brat Miroslav i sestra Viktorija, a Alesandro je takođe izabrao sestru i brata. Burme su izrađene od žutog zlata sa brilijantima, a ona je otkrila gde će ići na medeni mesec.

- I Alesandro i ja volimo da svuda vodimo Violante, ne idemo nigde bez nje. Iako ponekad osetimo potrebu da ostanemo sami, putovanje sa ćerkom definitivno je mnogo lepše. Ona je nešto najlepše u našem životu, deo je nas. Zato smo izabrali destinaciju na kojoj mogu da uživaju i deca. Odlučili smo se za Maldive. Biće to naš prvi susret sa ovim arhipelagom.

Izvor: Blic.rs
Foto: virgimih/Instagram

Alesandro Voljakosiniša mihajlovićtop_slidervenčanjeVirdžinija Mihajlović