UZBUĐENJE PRED DOLAZAK BEBE NA SVET RASTE: Otkriveno koje ime je Tamara Milutinović odabrala za ćerku

Pevačica Tamara Milutinović na svom venčanju koje je održano pre nekoliko nedelja u krugu porodice i najbližih prijatelja, objavila je najlepše vesti, da sa svojim partnerom Darkom Jevtićem čeka bebu koja će za nekoliko meseci upotpuniti njihovu ljubav.

Otkrivanje pola na dan venčanja oduševilo je sve goste na veselju, ali se mnogi i dalje pitaju da li su roditelji smislili ime za naslednicu.

Iako Tamara do sada nije govorila o tome, njena kuma Gorana Goga Gačić iznenadila je sve.

- Jedva čekamo dolazak devojčice, baš je skoro bila kuma do mene. Kažem joj, čekamo princezu sa nestrpljenjem. Zvaće se Emilija, inače. Ima puno igračkica i stvari od moje ćerke, ma samo da nam je živa i zdrava i čekamo je - sa osmehom je ispričala Goga.

Inače, Tamara je rešila da se zbog najlepše uloge u svom životu povuče sa javne scene, ali samo trenutno, s obzirom na to da je muzika njena prva ljubav.

- Definitivno, ne želim da odustanem od muzike. Dopada mi se što se moj suprug slaže da zauvek ostanem u muzici jer on smatra da sam rođena za to. Mislim da je najbitnije da imaš partnera koji će da te podržava u svemu. Danas je to veoma teško, mislila sam da nikada neću sresti nekoga ko će hteti da me upozna onakvu kakva ja zaista jesam - objasnila je pevačica za "Grand".

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: tamaramilutinovic/Instagram

bebaDarko JevtićGoga Gačićtamara milutinovićtop_slider