NJIHOVA VEZA OSUĐENA JE NA PROPAST: Maja Marinković progovorila o odnosu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Specijal", sagovornica voditelja Marka Đedovića u Šiša baru bila je Maja Marinković koja je nakon brojnih dešavanja tokom protekle nedelje napravila rekapitulaciju iste.

- Majo, kako se osećaš nakon svega? - upitao je voditelj.

- Preplakala sam jučerašnji dan, žao mi je Zvezdana. On mi je rekao pre neki dan: "Šteta što ne možemo zajedno da legnemo!". Ona je ta koja je njega "turirala" protiv mene. Jutro kad se desio haos među nama je on došao u izolaciju kod mene, kako bih ja rekla svoju stranu priče. Ana je možda imala nameru da sve to smiri, ali na pogrešan način. Kad je nastavio s dranjem, Anđela je ugledala mene kako pokušavam da ga smirim, onda je krenuo njen napad. Krivim sebe jer sam rekla monsturozne reči u toj svađi, ali je ona meni spomenula prva deku. Brak i deka nisu isto, ali svoje meso je svoje meso. Anđela je ozbiljan monstrum. Ako ga voli, ne sme sebi da dozvoli da ga "turira" i stavlja mu so na ranu. Žao mi je Zvezdana - rekla je Marinkovićeva.

- Je l' ti je žao što ga nisi sprečila da ode? - upitao je Đedović.

- Da, žao mi je. Nadam se da je sad dobro - kazala je Maja.

- Kako komentarišeš Anu u celoj toj situaciji? - upitao je voditelj.

- Možda je imala nameru da ga smiri, ali je delovalo kao da to nije radila. Možda nije trebalo ni da dolazi da smiruje strasti. Smirli bi ga drugi ljudi, ako ne ona. Krivo mi je, nisam folirant. Juče sam ceo dan preplakala. On tokom našeg odnosa ništa nije loše doživeo od mene, ako ni ja od njega. Kvalitetniji je od drugih ljudi - rekla je Maja.

- Da li ćeš mu to uživo reći kad izađeš? - upitao je Marko.

- Da, volela bih da se čujemo i vidimo. Ne znam kakva je relacija između njega i Anđele, ali i da su zajedno, od toga nema ništa - istakla je Marinkovićeva.

- Što misliš da od toga nema ništa? - upitao je Đedović.

- To je više puta dokazano. Shvatila sam ovde da sam Zvezdanu draga i smatram da mu treba zagrljaj i ćutnja, a ne "turiranje mozga". Svakog čuda tri dana dosta. Ne vidim perspektivu između Anđele i njega - poručila je Maja.

- Da li ti je normalno to što je Ana ušla u svađu devojke i švalerke? - upitao je voditelj.

- Nije normalno - rekla je Marinkovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

maja marinkovicZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić