ODLUČILA SAM DA SE SPASEM: Tanja Savić iskreno o životu i krahu braka sa Dušanom Jovančevićem

Popularna folkerka Tanja Savić u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrila je kakav je njen trenutni emotivni status, kao i da li će opet stati na "ludi kamen".

- Moj emotivni status je diskutabilan. Nemam pratnera, ali kao što vidite, sijam i sigurna sam da će ta moja energija privući nekog i da će se opet desiti ljubav. Što se tiče "ludog kamena", više nikada neću stati na isti. To više nije za mene - rekla je Tanja.

Ona se prisetila i teškog životnog perioda, kada je živela sa suprugom Dušanom Jovančevićem, sa kojim je dugo vodila bitku oko sinova, koje je bez njenog znanja odveo u Australiju.

- Nikada svojevoljno nisam želela da odustanem od muzike. U jednom periodu života sam bila toliko anksiozna i depresivna da sam se osetila uplašeno. To se desi kad imate partnera koji vas kontroliše toliko da vi postanete njegova marioneta. Za svakakva dešavanja u životu, za sitnice, vi pitate partnera za dozvolu. Ja sam u tom trenutnu izgubila sebe - priseća se Tanja i dodaje:

- Odlučila sam da se spasem. Depresija, nesanice, loša krvna slika... Sve sam to preživela. Sada je to iza mene jer sam odlučila da sebi moram sa pomognem i da se promenim.

Pevačica je sada, iz ove perspektive govorila o odnosu sa bivšim suprugom Dušanom, odnosu njene dece sa ocem, ali i sutuacijama koje su se dešavale dok je bila razdovojena od svojih sinova.

Tanja je odgovorila na pitanje koliko je teško da sama vaspitava decu i da im bude i otac i majka u ovakvim teškim vremenima.

- Moji sinovi nemaju kontakt sa ocem onako kako bi trebalo da imaju. Čak i kad ostvare kontak, on je malo sveden. Što se mene tiče, ja bih želela da imamo bolji odnos baš zbog dece, ali ne dobijam povratni odgovor... gotovo nikakav. Možda je i bolje tako, sve bi otišlo u drugom smeru, i bilo bi mi jako teško da sve to balansiram opet. Deca me više ne pitaju za njega... jedino što mogu da kažem da mi je jako teško, ali moram da se borim - rekla je Tanja i dodala:

- Dok smo bili razdvojeni, oni su imali zabranu da se čuju sa mnom, i od oca i od babe. Njihov odbrambeni mehanizam je bio da, znajući šta se dešava, odluče da ne razgovaraju sa mnom. To su mi potvrdili kada se sve završilo, rekli su mi: "Mama, ti si nam toliko nedostajala, toliko smo plakali... Izvini". Starijeg sina, koji je to sve kapirao, povredilo je sve to jako. Ali smo se izborili - zaključila je ona.

Tanja je prokomentarisala i vest da se njen bivši muž opet ženi.

- Meni je žao te žene - kratko je odgovorila Tanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Dušan Jovančevićljubavna vezarazvodtanja savićtop_slider