Toni Cetinski pozvao fanove na Belgrade Beer Fest!

Hrvatska pop zvezda, Toni Cetinski, nastupiće na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, koji se održava od 15. do 18. juna na beogradskom Ušću u organizaciji Skymusic-a.

Tonijev nastup zakazan je za petak, 16. jun, a on je taj povod iskoristio da se obrati svojim fanovima i pozove ih na najveću regionalnu manifestaciju muzike i piva.

- Ej ljudi, vidimo se uskoro na Beer Festu. 16.06. Beograd, Ušće - rekao je pevač u objavi koja kruži društvenim mrežama.

Toni će tog dana nastupiti uz "Kralja Čačka", "Bombaj Štampu", "Brkove" i "Zoster", a tokom četiri festivalska dana publiku očekuju neke od najvećih svetskih i domaćih muzičkih zvezda, poput "Morcheebe", "The Brand New Heavies", sastava "Incognito", Ane Popović, "Joker Out-a", "Partibrejkersa", "Van Gogh-a", "Obojenog programa", "Kerbera", "Nevernih beba", "Repetitora", benda "Koikoi", Ane Rucner i Elvisa Bajramovića, "Atomskog skloništa", Bojane Vunturišević i mnogih drugih.

Ulaz na Belgrade Beer Fest svakog dana od 18 do 19 časova biće slobodan, nakon čega će ulaz u festivalsku zonu biti omogućen samo uz kupljene ulaznice.

Ulaznice za Belgrade Beer Fest po ceni već od 300 dinara dostupne su putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Tonijev poziv na Belgrade Beer Fest pogledajte ovde:

Izvor: Promo
Foto: Promo

Ana Rucneratomsko skloništebelgrade beer festBojana Vunturiševićbombaj štampaElvis Bajramovićkerberneverne bebeobojeni programpartibrejkersitoni cetinskivan gogh