LJUBAV VIŠE NIJE TAJNA: Olga Danilović u vezi sa Janom Oblakom

Olga Danilović potvrdila je da je u ljubavnoj vezi sa Janom Oblakom, čuvenim slovenačkim golmanom.

Uz nju je pored Oblaka na ovom meču bio i Stefan Savić sa devojkom. Pomen Oblaka i podrške koju je dobila od njega izmamio je Olgi osmeh na lice:

- Znači mi mnogo. Jasnije je zašto je baza u Madridu. Divno od njih što su došli. Imali su dva dana slobodno. Pogotovo Jan. Stefan je bio sa devojkom, oni su se i verili ovde. Bio je pre na turniru u Madridu - pričala je Olga posle meča.

To je već moglo da se nagovesti posle zagrljaja poznatog fudbalera i srpske teniserke nakon završetka njenog meča u 1. kolu Rolan Garosa.

Golman "Atletika" pratio je iz prvog reda meč svoje izabranice i nije krio oduševljenje zbog velike i važne pobede.

Inače, Slovenac zbog povrede nije branio za "Atletiko" u prethodnih nekoliko kola španske lige.

Sijala se od sreće Olga Danilović posle pobede nad Katarinom Bajdl u dva seta, i u tom raspoloženju uživala u razgovoru sa medijima na Rolan Garosu:

- Srećna sam i zadovoljna sto sam prošla prvo kolo. Isti je rezultat kao prošle godine, ali se drugačije osećam, bolje, prija mi sve ovo. Idemo dalje, zadovoljna sam - kaže ona i dodaje:

- Zadovoljna sam svojom igrom, uspevam da održim visok nivo konstantnosti iz meča u meč.

U Madridu i Parizu Olga je vezala devet uzastopnih pobeda.

- Da, to je verovatno najbolji rezultat u karijeri. Srećna sam što održavam željeni nivo igre, ali i radim na tome da je razvijam iz meča u meč, igram agresivno. Definitivno se osećam bolje i samim tim mislim da mi to daje samopouzdanje. Verujem u svoje telo, sebe. To je najveća razlika u odnosu na prošli put - naglašava Danilovićeva.

Naredna protivnica će joj biti bolja iz meča Kirstea - Paolini.

- Obe slično igraju, vrhunske su igračice. Ne možeš da biraš, svaka je teška na svoj način.

Kirstea je do sada imalao veoma dobru sezonu, dok je Paolini došla na Rolan Garos sa vezanim pobedama.

- Trenirala sam sa obe više puta, mislim da će biti sličan meč kao danas, gde će jedna ili druga možda igrati agresivnije nego što je to činila Katarija danas.

Olga ističe i novu članicu svog tima.

- U pripremama mi od nedavno pomaže i bivša igračica Agneš Bukta iz Mađarske. Ona je tu kao pomoć, prijatelj, a ne trener. Znamo se dugo i prija mi što je tu.

Na pitanje da li je u profesionalnom tenisu presudno da se on voli - ili da se tretira ozbiljno, kao profesija, Olga odgovara:

- Prvenstveno mora da se voli. Kad nisi tu biće, srcem, neće loptica ni nec da pređe kad treba. Veći su pritisci nego u juniorskoj konkurenciji, viši nivo organizacije - koji podseća na jedan cirkus koji premeštaš sa mesta na mesto. U tome je najveća razlika između juniorskog i profesionalnog tenisa - u tu se neko bolje snađe, a neko lošije. Treba da se navikneš na to, da umeš da sačuvaš prostor i vreme samo za sebe - i izboriš se sa haosom koji te čeka sa druge strane. Sada osećam da sam uspela da nađem svoje mesto u svemu tome. Najviše sama sebi mogu da pomognem, ali i da odmognem... - sa osmehom konstatuje osvajačica Vimbldona u juniorskoj konkurenciji dublova.

Olga obožava prisustvo i bodrenje srpske publike u Parizu - i ovoga puta.

- Prošle godine su bili tu, i na juniorskim turnirima, i svakako mi prija kada navijaju za mene. Naši ljudi vole sport, znaju tenis, umeju da navijaju i podrže vas na pravi način kada je potrebno. To je veoma lep doživljaj, i u Parizu su uvek pune tribine na svim mečevima. Ja uživam u tome i to mi daje pozitivnu energiju - zahvalna je Olga.

Po mišljenju Olge Danilović budućnost srpskog ženskog tenisa je zagarantovana.

- Imamo mi vrlo dobre igračice, kao što su Lola Radivojević, Mia Ristić... Lolu duže znam, od Fed Kupa, ima potencijal, prelepu igru, i blizu je ulaska u glavni žreb Grend slemova. Svako ima svoj put. Možda je i greška reći da je neko super ili nije, jer stvara određena očekivanja - a stvari se menjaju kroz vreme. Mia je imala izvanredne rezultate na Fed kupu, dobila je igračice bolje plasirane od nje, ima stabilnost. Njih dve bih izdvojila od ostalih talentovanih teniserki iz naše zemlje, i volela bih da su ovde sa nama.

Izvor: Kurir.rs
Foto: danilovicolga/Instagram

jan oblakljubavna vezaolga danilovićtop_slider