NIKADA NEĆU PREVAZIĆI RAZVOD: Jovana Pajić iskreno o krahu braka sa Saletom Tropikom i novoj ljubavnoj vezi

Pevačica Jovana Pajić radi punom parom, međutim, interesantno je to što se retko pojavljuje u medijima.

Učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" odgonentnula je zbog čega se povukla iz medija.

- Pa, nije to u zadnjem periodu, tako je celog života. To je put koji meni prija. Znam da je to neizbežno, svesna sam da nije moguće ne postojati, a postojati. Jednostavno, nisam taj tip koji preterano voli da postoji, osim kada nije bitan razlog za to, kao što su promocije ili neko pametno saopštenje oko mog posla, ali i generalno za moj lik i delo. Generalno radim pa radim, a kada budem imala nešto čime mogu da se pohvalim, tada ću se i pojaviti.

Pajićeva se prošle godine razvela od Saleta Tropika, pa je otkila kakva je trenutna situacija na ljubavnom planu, ali i to kako se nosi sa razvodom.

- Prvenstveno uspostavljam ljubavni odnos sa sobom, nemam ništa da saopštim ili prijavim. Takve stvari se ne planiraju, kada se oporavimo i dođemo sebi, onako, postanemo zadovoljni našim životom, onda to u životu i dođe. Uopšte ne razmišljam u tom pravcu, posvećena sam sebi i deci. To je proces koji je neminovan, mora da prođe vreme i da se radi na sebi. Prevazišla sam taj događaj kao takav, doduše nikada neću prevazići to što se dogodilo u mom životu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: jovana___pajic/Instagram

jovana pajićljubavni životrazvodsale tropiko