KADA NEMA ZVEKIJA, NEĆU BITI NI SA KIM: Maja Marinković priznala da joj nedostaje Zvezdan Slavnić (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Maja Marinković razgovarala je sa Drvetom mudrosti o odnosima u Beloj kući. Takođe, ona je komentarisala ljubavnu vezu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

- Meni deluje da tu nema emocija, ona ima, ali on ne, on sve radi zarad višeg cilja. Meni nije jasno da on zbog ljudi koji ih podržavaju, on govori da je to prava ljubav, a za nju, nije mi cveće ni ona. Ja sam bila deo toga, ali oboje treba da ustanu pogotovo ona i da kaže da je pogrešila. Ona ima emociju, ali on nema, radiš sve zarad fanova i podrške. Ja njega ne konstatujem otkako mi je rekao ono za deku. On sve radi zarad rijalitija. Budi iskren pa makar i najgori. Mene su mnoge stvari sukpo koštale, ali sam bila iskrena - rekla je Maja, pa se osvrnula na Bilala Brajlovića.

- Nema šta tu, nema emocija što se mene tiče. Sigurna sam da ću ostati sama, pogotovo sada kada nema Zvekija. Meni fali druženje i zezanje, ali veza ne. Ja se sada samo zezam - rekal je Marinkovićeva i dodala:

- Imam jednu tajnu za pesmu. Na žurci Bilal je meni kod govornice rekao to veče tajnu i krenuo je da me poljubi, ja sam ga odbila. On je klinac koji se zeza, a tajna je, pa on mi je rekao da ima emociju prema meni, a da sve ovo sa drugima radi meni iz inata. On sve radi da me preboli - rekla je Maja.

- Au, kakva tajna - reklo je Drvo i dalo Maji pesmu.

- Želim pesmu "Pedro" - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

maja marinkovicZadrugaZvezdan Slavnić