LICE MI JE DEFORMISANO, MOLIM BOGA DA DOKTORI TO REŠE: Nataša Šavija otkrila nove detalje zdravstvenog stanja (FOTO)

Starleta Nataša Šavija oglasila se jutros na društvenoj mreži Instagram i sa svojim pratiocima podelila nove detalje o incidentu koji se dogodio u noći između 30. aprila i 1. maja kada je na nju nasrnuo nekadašnji učesnik "Zadruge" Stefan Karić.

- Pošto sam prvi put doživela nasilje i to stravično, tek sad vidim koliko je bolno, prvenstveno psihički. Pri samoj pomisli da me je neko tako krvnički izudarao i da sam na sve to još izbačena iz objekta kako sam izbačena, osećala sam se kao izmet. Povređena, dezorijentisana, duplo sam videla (ne zbog alkohola nego kako su mi doktori objasnili kada sam došla u Urgentni, kako mi je udarcem spustio i slomio jagodicu, samim tim su mi i oko i vilica pali. Sećam se da sam se na pregledu kad su mi saopštili da moram na operaciju, doživela šok i svim silama se trudila da vidim normalno, da ubedim (slažem) sebe i njih da možda i nije tako strašno, ali nisam uspela). I eto završila sam sa deformacijom lica. Samo molim boga da postoji rešenje i mogućnost da se to popravi. A mogu da zamislim kako je tek ženama koje konstantno to dožviljavaju, pa čak i verbalno omalovažavanje, kojima usade u mozak da su bezvrede. Zamislite jedno krhko ljudsko biće - ženu, da misli o sebi sve najgore i da misli da je bezvredna u odnosu na druge ljude. To je prestrašno! Ako mi verujete, ja sam u kriznim momentima u ovom periodu od kad se to desilo mislila i govorila "Bože, bolje da me je ubio!" Gledaću da se, ako dozvolim, pridružim sigurnoj kući i dam svoji doprinom na bilo koji način koji je potreban. Ako treba i ako bi išta značilo, sa svakom ženom bih tako pričala, ako bi im bilo imalo lakše. Ma na bilo koji način za koji bi oni rekli da je pogodan. Svakako ću se od sad na svaki mogući način zalagati protiv nasilja nad ženama, to obećavam - napisala je između ostalog Nataša.

Podsetimo, Nataša je zbog zadobijenih povreda završila na bolničkom lečenju i sad je očekuje još jedna operacija oka, dok je Kariću posle čestiri nedelje ukinut pritvor.

Foto: natasa.savija/Instagram
Foto: natasa.savija/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: natasa.savija/Instagram

nataša šavijastefan karićZadruga