ZADRUGARKA REKLA "DA": Filip Car zaprosio Aleksandru Nikolić (VIDEO)

Zadrugar Filip Car odlučio je u dogovoru sa Drvetom mudrosti, da veri svoju devojku, Aleksandru Nikolić.

Car je započeo priču sa Aleksandrom o njihovom zajedničkom životu u Hrvatskoj.

- Sve to lepo zvuči, ne znam ja kako ćeš se ti dole snaći, ni da li ćeš ti moći kod mojih. Razumeš? Nekako si mi nesigurna. Nije to mala stvar da izađemo napolje, izlazimo za mesec dana. To što smo se ja i ti dogovorili, nije mala stvar. Šta ako nije to to? - rekao je Filip.

- Kako misliš nije to to? je l' tebi nije? - pitala je Aleks.

- Meni jeste, ali nisam 100 posto siguran u tebe, ali nisam ni u sebe. Možda bolje malo napolju da vidimo, da razmislimo. Pogotovo, pre kad smo pričali, al' sad ovo zadnje... Ja sam to tako zamišljao, da ćemo napraviti stan i da ćemo početi neki novi život. Nećemo se vucarati po rijalitijima. Jesi li ti sigurna u to? - pitao je Car.

- Ja sam sigurna, Filipe, da ja hoću da budem sa tobom. Ja sam tebi to rekla. Ti meni tako kada pričaš, malo me zbunjuješ - rekla je Aleksandra.

- Siguran sam, ali, znaš ono, kako bih ti rekao? - pitao je Filip.

- Šta ako izađemo napolje i vidiš da ti nije to to, a to smo i ja i ti doživeli? Kako bih ti rekao? Možda bolje da probamo kad izađemo napolje. Prevelike planove smo mi napravili... Nije mali plan da počenmo sa radovima, da se odmah useljavamo... - dodao je.

- Ti nisi siguran da je to, to, sa mnom, je l' tako? - pitala je Nikolićeva.

- Ti znaš dobro šta ja želim. Da li si sigurna da želiš da provedeš ceo život sa mnom? - rekao je Car.

Potom se na video-bimu pojavila poruka "Udaj se za mene", Aleks se odmah rasplakala, a Car je kleknuo s prstenom pred njom. Ona je rekla "da", a Dejan Dragojević, koji je bio u emisiji, je s osmehom na licu aplaudirao.

- Jesam sigurna - rekla je Aleks.

- Nemoj samo da me za*ebeš - rekao je Filip.

- Ovo je prelepo! - rekla je Aleksandra.

- Nije mi dobro, čoveče - rekao je Car.

Nakon što je Aleksandra pristala da se uda za Filipa i izgovorila mu "da", zadrugari su oduševljeno pritrčali kod njih i čestitali im.

Aleks nije mogla da obuzda suze radosnice, a Car je od uzbuđenja drhtao. Ukućani su ih grlili i ljubili i poželeli im da do dugo, dugo uživaju u ljubavi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aleksandra NikolićFilip CarZadrugaZadruga 6