DEJO, ZETE, HVALA TI: Filip Car oduševljen poklonima koje je dobio od Dejana Dragojevića za veridbu (VIDEO)

Filip Car sinoć je zaprosio Aleksandru Nikolić u "Zadruzi", dok je njen bivši partner Dejan Dragojević čin veridbe gledao na ekranima u studiju u Šimanovcima.

Dejan je za buduće mladence pripremio i poklon koji im je odmah posle veridbe i uručen.

Naime, Dejan je Filipu kupio hidrogen i farbu za kosu, blanš, Patrolnu šapu, za koju nije dao objašnjenje, kao i još neke sitnice.

Car se oduševio kada je video poklone od Dragojevića.

- Šta je ovo? "Zete iz sezone pete, nek ti je sa srećom, by zet iz sezone šeste". Je*ote, to je Dejan! Znaš po čemu znam? Po kinder jajetu. Hvala ti, Dejo, šta da ti kažem brate, sudbina je takva! Zamisli, naježio sam se! - rekao je Car i dodao:

- Hvala zete. Šta da ti kažem, ljudino. Je*iga, ne znam šta bih ti rekao, hvala tebi. Bio mi živ i zdrav 100 godina i da nikad više nemamo... Nikad više nikome se neću mešati ni u šta, nikome više skinuti ribu. Je l' moguće da je to ljudina? Šmekerski, majke mi! Sramota me je da kažem, ali legenda!

- Eto, hvala - rekla je Aleks, koja nije mogla da veruje šta vidi.

Podsetimo, Dejan je u studiju pokazao svoj poklon za veridbu.

- Pripremio sam cigarete, farbu za kosu... Blanš, hidrogen. Da me je bar zvao na veridbu. Ima igračku, on voli da se igra. Ima cigarete, da se smiri. Svaki put me je spasio, on je moja šapa sreće. Kinder jaje sam mu dao za rođendan i to je naše intimno, mimo braka i veridbe. Neka im je sa srećom, nemam zle namere i nikoga ne mrzim. Šta bude posle, koga briga - rekao je Dejan.

Kada je ostao sam sa Aleksandrom, Filip je odlučio da detaljno pregleda poklone koje mu je poslao Dejan. Vidno je bio oduševljen svime što je dobio od njega.

- 12% hidrogen koji si tražio - rekla je Aleksandra.

- Sve čuje Dejo - rekao je Car i dodao:

- Super je kutijica, još je platio 500 dindži!

Izgleda da je Dejan pogodio pravi poklon za Cara, jer je u jednom momentu istakao da trenutno ima sve što mu je potrebno.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aleksandra Nikolićdejan dragojevićFilip CarveridbaZadrugaZadruga 6