DOVEDITE PARTNERKU DO LUDILA: Tri poze u seksu za obdarene muškarce

Ako imate malo veći "ponos" i pokušavate da pronađete tehniku koja vam najbolje odgovara među čaršavima, onda svakako isprobajte ove tri poze koje garantuju osećaj užitka.

Penis dolazi u svim vrstama oblika i veličina, a pronalaženje udobne poze za seks na osnovu vaših mera nije uvek jednostavno. Određene tehnike bolje funkcionišu kod muškaraca sa manjim penisom, a to je slučaj i kod muškaraca koji imaju veći "ponos".

Tri poze možete da isprobate već večeras.

1. Obrnuta kaubojka

Ako je on baš jako obdaren, možda želite da izbegnete preduboku penetraciju, zbog čega je obrnuta kaubojka savršena. Započnite tako što ćete da legnete na leđa i neka vas žena uzjaše, okrenuta prema vašim nožnim prstima. Zatim bi trebalo da se spusti kako bi legla na vaša prsa. Tada možete da krenete u akciju.

2. Zmija

Kako bi svladali ovu seksualnu pozu, predložite partnerki da legne na stomak, a vi onda lezite na nju. Tokom penetracije, ona može omotati ruke oko vas kako bi kontrolisala vaše pokrete. Čak može da podigne ili spusti zadnjicu za isti učinak.

3. "Krupni plan"

Ovaj položaj prikladan je za one koji žele da zadrže bliskost i intimnost. Započnite tako da sednete sa nogama savijenim prema napred. Zatim neka partnerka sedne na isti način okrenuta prema vama, a noge bi trebalo da vam budu isprepletene. Ovako ona može da kontroliše ritam i dubinu.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

obdaren muškaracobdareni muškaracobrnuta kaubojkapenispoza zmijapoze u seksupoze za obdarene muškarceseksseksualne pozeveliki penis