ZAUZELA 28. MESTO: Divna DNK izbačena iz "Zadruge 6" (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Finalna izbacivanja".

Voditelj Marko Đedović tokom prošle noći ušao je u Belu kuću kako bi saopštio zadrugarima ko je imao najmanju podršku publike i koji zadrugar je zauzeo 28. mesto u "Zadruzi 6".

Prva osoba koju je Marko podigao bila je Mikica Bojanić.

- Devet meseci, nisam očekivao i svaki sat i minut mi je bitan da vidim decu. Ne mogu da lažem kad sam već dovde dogurao voleo bih da uđem u superfinale. Nije da ne verujem u sebe, ali nisam mislio da ću da ostanem do samog kraja - rekao je Bojanić.

- Mikici može da se pridruži Divna - dodao je Marko Đedović.

- Iskreno, hvala što sam i ovoliko izdržala. Ovo je veliko iskušenje, upoznala sam ljude, stekla nove prijatelje i doživela nove simpatije. Vraćam se u svoj kraj, vraćam se Marku. Marka znam dobro i on meni prelazi preko svega, ja sam više prelazila njemu. Jedna prevara koju sam ja njemu uradila je manje nego što sam ja njemu. Ja se možda nisam istakla najbolje i bila sam povučena i nisam pokazala šta treba da pokažem - govorila je ona.

Treći ugroženi zadrugar bio je Miljan Vračević.

- Ja bih bio srećan da izađem, šta sam imao da pokažem, ja sam pokazao. Malo sam se i svađao sa kim sam živeo i malo sam psovao šta bih im sve rekao. Poslužiće društvene mreže, ja sam i ranije bio aktivan. Nema dovoljno reči da opišu neke pojedince. Ja ne kažem da sam bolji od njih, svašta smo rekli jedni drugima. Sebe sam predstavio kakav jesam i mogu sve da pogledam u oči, mislim da izlazim čistog obraza. Ne stidim se bilo čega, iza svojih postupaka stojim glavom i bradom - pričao je on.

- Sledeći zadrugar koji će da im se pridruži i večeras ima najmanje glasova je Jovana Tomić Matora. Šta misliš da je razlog? - upitao je Đedović.

- Ne znam, ali kafanci i muzičari neka se bace da Mikica i ja ne budemo u sledećem krugu. Volela bih da ostanem i apelujem da se glasa. Volela bih da budem u superfinalu, dugo sam ovde - rekla je Jovana Tomić Matora.

Đedović je prvo saopštio Jovani da može da se vrati na svoje mesto i da više nije ugrožena, a posle nje je spustio i Miljana Vračevića.

- Divna, da li bi ti palo teško da se razvojiš od svoje simpatije? - upitao je Đedović.

- Izmešano, ne znam - rekla je ona.

- Dragić kaže da bi se i Mikica teško razdvojio od svoje simpatije - dodao je Đedović.

Voditelj je saopštio da Divna napišta "Zadrugu 6", a ona se bacila Bilalu Brajloviću u zagrljaj.

Divna DNK pozdravila se sa zadrugarima i otišla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević.

- Kako se osećaš? - pitala je Dušica.

- Bila sam pod teznijom! Izmešano! Kad sam izgurala ovoliko, što da ne ispadnem i da ispadnem, opet idem svojoj kući - rekla je Divna.

- Da li ti se ide kući ili te ipak vuku emocije ka Bilalu? - pitala je Dušica.

- Bilo je simpatisanje, nekako me vuče strana prema Marku. Iskreno, da sam htela nešto da uradim, naravno da bih uradila - rekla je Divna.

- Kakav je odnos imao sa Anom? - pitala je voditeljka.

- Prema Ani je bio iskren, ne bi možda ušao u vezu, ali postoji neka vrsta povezanosti - rekla je Divna.

- Bilal nije zaboravio Maju. On prema Ani ima neku posebno emociju, on da je želeo da ostvari nešto sa Anom oni bi već imali ozbiljnu vezu - rekla je bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić.

- Oboje smo došli do zaključka da uopšte nije pametno da uđem sa njim u vezu - rekla je Ana Spasojević.

- Kad su ušli u vezu, ja sam mislila da je fejk ljubav. Videla sam da mogu da budu zajedno... Znaš kako, mislim da Filip još uvek voli Maju - rekla je Divna za Filipa Cara.

- Koga voli Maja? - pitala je Dušica.

- Ja mislim Janjuša - rekla je Divna.

- Cara - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

divna dnkZadrugaZadruga 6