I DALJE ŽIVIM KAO PODSTANAR: Katarina Kaja Ostojić progovorila o kući koju gradi na Kosmaju

Pevačica Katarina Kaja Ostojić otkriva da završava radove u kući na Kosmaju, koja će predstavljati njenu oazu mira. Kako napominje, radovi uveliko teku, i zbog ogromnog poduhvata, uvek je u nedostatku sa novcem.

Pevačica kaže da ne ume da štedi, te da ne zna kako će finansirati bazen i sportske terene koje je planirala da ima na imanju koje je kupila.

- Završavam radove na Kosmaju, i posle toga će sigurno biti ona čuvena rečenica: "Ko živ, ko mrtav". Pravim kuću koja je predviđena za odmor. Biće bazen, lepa plaža... Veliki je plac. U planu je i izgradnja sportskog terena, ako budem imala novca za to. U isto vreme bih imala i razonodu i trening. Moramo svi živeti sa tim da su cene svuda ogromne. Nisam ekonomična nikako. Nemam kasicu prasicu ni za sitninu. Ne uspevam bilo šta da uštedim. Nemilice mi odlazi novac. Ulažem u kuću, pesme, spotove... Ovim tempom kojim sam sada krenula ne mogu ništa da uštedim. Pritom imam ćerku koja studira u Americi, ne bih nikome poželela da bude u mojoj koži - rekla je Kaja i dodala:

- Međutim, uvek verujem u energiju koju privlačiš. Ako štediš, nećeš imati nikada. A ako sve radiš na veliko, onda ti i dođe na veliko. Volim da trošim novac na garderobu, cipele pogotovo.

Pevačica trenutno živi kao podstanar.

- Preselila sam se u novi stan i jako sam srećna tamo. Imam super prostor za sebe. Iznajmila sam nekretninu, međutim želja mi je da u budućnosti kupim stan u Beogradu - tvrdi Ostojićeva kojoj je žao što je pravila veće pauze u muzičkoj karijeri.

- Ali svaki deo mog života je imao svoju priču i razlog. Sve se dešavalo sa razlogom, ne bunim se - rekla je Kaja koja u poslednje vreme često peva u Beogradu.

- Uvek se radujem i sijam kada treba da pevam u Beogradu. To mi je posebno zadovoljstvo. Po repertoaru sam više za beogradsku publiku jer imam urbaniji i zabavnjački repertoar. Međutim, uđem u sve žanrove, a i dosta me hvale u poslednje vreme. Ljudi me sve više i više zovu u Beograd. Isto tako imam u planu da snimim nekoliko obrada. Zaboravljene pesme kojima sam udahnula novi život uz klavir. Publika će to jako voleti. Napravila sam spisak svojih i tuđih pesama. Tražila sam odobrenje od kolega, niko nije pravio problem. Tačnije, autor daje odobrenje i tu nije bilo problema - rekla je Ostojićeva.

Iako joj bivši suprug Džunior Džek lajkuje fotografije po društvenim mrežama, pevačica kaže da nisu u kontaktu.

- Nisam u kontaktu sa bivšim suprugom Džuniorom Džekom. Ostala sam dobra sa njim, ali nikakav značajniji kontakt nemamo, sem lajkovanja fotografija na društvenim mrežama.

Kaja ističe da će jednog dana suprugu ćerke Nikolete reći sve u lice, bez ustručavanja.

- Ako misle da ću da ćutim i zažmurim na neke stvari, to se neće desiti. Želim sve najbolje za svoje dete. Fino doziram i strogoću i drugarski odnos sa Nikoletom. Mora da bude svega u jednom dobrom odnosu između roditelja i deteta.

Izvor: Blic.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

kaja ostojićkatarina kaja ostojićtop_slider