ASTROLOZI OTKRIVAJU: Koja je najbolja seks poza za svaki horoskopski znak?

Saznajte koja je vaša omiljena poza u seksu na osnovu horoskopskog znaka.

Ovan

Za večite avanturiste i strastvene ljubavnike Ovnove najbolji je seks onaj koji je žestok, pa čak i pomalo agresivan. Najbolja poza za njih je pseći stil, u kojem će žena ispred sebe staviti jastuk kako bi se naslonila i bila glavom u istoj visini kao i njen partner. Takođe, jastuk može poslužiti i za jako stiskanje tokom žestokog odnosa.

Bik

Veliki hedonisti Bikovi vole poze koje im ostavljaju prostora za puno fizičkog kontakta, a istovremeno ne zahtevaju velik fizički napor kako bi seks trajao što duže. Idealna poza je ona u kojoj partnerka leži na leđima sa jastukom ispod zadnjice kako bi joj karlica bila podignuta. Muškarac kleči priljubljen iznad nje i stavlja noge partnerke na svoja ramena.

Blizanci

Znatiželjni i promenjivi pripadnici ovog znaka skloni su eksperimentisanju i čestom menjanju poza u seksu, ali najbolje im odgovara ona u kojoj oba partnera leže priljubljena jedno uz drugo, tzv. školjka. Žena leži na stomaku sa skupljenim nogama i rukama, dok muškarac leži na njoj s raširenim nogama. U ovoj je pozi trenje veliko, pa seks obično kratko traje, ali donosi puno užitka.

Rak

Vrlo senzualni pripadnici ovog znaka kojima je seks ne samo fizičko već i duboko emotivno iskustvo obožavaju nesvakidašnje poze. Idealna pozicija za njih je ona u kojoj žena sedi na ivici stola, dok muškarac stoji i rukama pridržava njene noge u vazduhu. Prednost ove poze je što se partneri sve vreme gledaju u oči.

Lav

Pripadnici ovog znaka vole poze u kojima se ističe bliskost s partnerom, a naročito one u kojima mogu da uživaju u svakom pokretu svog i partnerovog tela. Zato je za njih idealna poza ona u kojoj oba partnera sede, bilo na stolici ili ivici kreveta, a muškarac rukama pridržava ženu za zadnjicu dok ona diktira ritam.

Devica

Pripadnici ovog znaka su ljubitelji igrica dominacije i neobičnih poza. Vole poze u kojima vide veliki deo partnerovog tela, a odlična za njih je poza kaubojke u kojima je žena na muškarcu, ali tako da je leđima okrenuta od njegovog lica i on ima pogled na njenu zadnjicu i sam čin seksa. Najviše strasti ipak će da izazove poza u kojoj on stoji i rukama pridržava ženu naslonjenu na zid.

Vaga

Pripadnici ovog znaka velike su estete i zaljubljenici u ljudska tela i formu, zbog čega vole seks u blizini ogledala. Idealna seksi poza za njih je misionarska u kojoj je žena na vrhu. Muškarac se takođe može podići iz ležeće poze i približiti lice njenim grudima.

Škorpija

Poznati ljubavnici u Zodijaku veliku pažnju posvećuju seksualnom istraživanju, a iako su im drage mnoge poze, ona u kojoj je zadovoljstvo najveće je poza 69. Ona omogućuje istovremenu oralnu stimulaciju oba partnera. Draže su im one poze u kojima muškarac diktira tempo seksa, poput "obične" misionarske.

Strelac

Impulsivni pripadnici ovog znaka vole da obaraju rekorde u seksu. Poza koja im najviše odgovora je poza kašike, u kojoj oba partnera leže na boku, s tim da on leži iza nje i prodire od pozadi. Ako ona skupi noge, pojačava se trenje i ugoda za njega, a istovremeno i bolje stimuliše klitoris i G tačka. Takođe, muškarac može slobodnom gornjom rukom dodatno da stimuliše ženi klitoris.

Jarac

Pripadnici ovog znaka su naizgled hladnokrvni, ali u seksu su strastveni ljubavnici. Najviše im odgovara poza u kojoj je žena gore, sedi ili pak čuči na partneru, a on joj pomaže svojim rukama da zajedno uhvate idealan tempo.

Vodolija

Poput Jarčeva Vodolije su takođe ljubitelji seks poza u kojima je žena dominantna. Partner treba da leži ili sedi na ivici kauča skupljenih nogu dok žena treba da sedne na njega tako da mu je okrenuta licem i da ga nogama obgrli oko bokova.

Ribe

Strastvene i senzualne Ribe vole egzibicije u krevetu, ali i na svim dostupnim komadima nameštaja. Vole poze koje su izvedene klasičnog psećeg stila, kao na primer onu u kojoj je žena rukama oslonjena na pod, dok joj je zadnjica podignuta, a muškarac stoji uspravno. Oni veće fizičke sposobnosti mogu da isprobaju čak i sličnu pozu u kojoj će njene noge podići u vazduh.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

horoskopseksseks pozaseks poze