Eurobank Direktna i ovog proleća podržava manifestaciju "Noć knjige"

Eurobank Direktna i ovog proleća podržava regionalnu manifestaciju "Noć knjige" koja se održava od 9. do 11. juna 2023. godine. Događaj koji je namenjen ljubiteljima čitanja i dobrih naslova ove godine održava se 28. put u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi.

Odgovorna prema zajednici u kojoj posluje, Eurobank Direktna već dugi niz godina prepoznaje značaj ove manifestacije kao generalni sponzor "Noći knjige".

- Kao banka koja kontinuirano ulaže u društveno odgovorne projekte u zajednici u kojoj posluje, smatramo da je veoma važno podržavati inicijative koje podstiču ulaganje u kulturu i obrazovanje. Imamo tu čast da po 23. put zaredom podržavamo manifestaciju "Noć knjige" kao dugogodišnji partner ove regionalne kulturne manifestacije - istakli su u Eurobank Direktnoj.

U 34 grada u Srbiji i regionu, na ukupno 59 lokacija, posetioce očekuje više od 50.000 naslova, hitova domaće i svetske književnosti. Kao i do sada tokom "Noći knjiga", i ovog puta biće aktuelni popusti do čak 40%, a obezbeđeni su i sjajni pokloni.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Eurobank Direktnalagunanoć knjige