ZADIRKIVALI SU ME ZBOG VIŠKA KILOGRAMA: Sanja Vučić otkrila da je bila žrtva vršnjačkog nasilja

Sanja Vučić danas je jedna od najpopularnijih mlađih pevačica, ali nije uvek bila omiljena. Ona je otkrila da su je tokom školskih dana vršnjaci maltretirali zbog viška kilograma.

Popularna pevačica objašnjava da nikada nije došlo do fizičkog obračuna, već se sve svodilo na prozivke.

- Deca znaju da budu mnogo surova, jer nisu svesna koju štetu čine. Bila sam dete sa viškom kilograma i time bila meta zadirkivanja. To nikada to nije prelazilo granice verbalnog, nije bilo fizičkog obračunavanja. Moja majka je išla do krajnjih granica da se zauzme za mene. Od profesora, psihologa, direktora, roditelja, pa i sa mojim vršnjacima sa kojima bih eventualno imala problem. Ali u isto vreme me vaspitavala da kao i ona mogu da stanem u svoju odbranu i da ne treba ništa da trpim - priča Sanja i dodaje da je danas u super odnosima sa svim drugarima.

- Danas kada se na to osvrnem, nije ostavilo posledice na moje ponašanje. U divnim sam odnosima sa svim drugarima iz škole i krivo mi je što današnja deca ne mogu u potpunosti to da iskuse.

Inače, bivša članica grupe "Hurricane", ne krije da je već neko vreme srećno zaljubljena.

Njen partner je vlasnik jednog poznatog noćnog kluba, Nenad Cicmil, a pevačica je nedavno počela da živi sa njim.

Kako je otkrila, Nenad ima više stila od nje, pa ga često konsultuje šta da oblači za nastupe.

- Novi dečko voli da me svlači, ali i da me oblači! Ima više garderobe od mene i savetuje me šta da obučem - rekla je Sanja za "Informer" i dodala:

- On je uglavnom stilizovaniji od mene! Zna bolje da se obuče, tako da se često savetujem s njim. On ima veći garderober, nećete verovati! Ali počela sam u poslednje vreme i ja da ga punim stvarima koje nosim na nastupima, a i onim za svakodnevni život. Trudim se da jednu odevnu kombinaciju ne ponavljam i da u tom smislu uvek budem na visini zadatka. Imam sreću što mi je najbolja drugarica i stilistkinja, tako da možemo svakog dana da razmišljamo o kombinacijama.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: sanjalilwolf/Instagram

sanja vučićtop_slidervršnjačko nasilje