VRATILA SE U SRBIJU, SKREĆEMO JOJ MISLI: Svetlana Ceca Ražnatović otkrila kako se Anastasija nosi sa gubitkom bebe

Porodicu Ražnatović nedavno je zadesila tragedija, kada je Anastasija Ražnatović izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, o čemu je njen partner Nemanja Gudelj obavestio javnost putem Instagrama.

Tokom ovako teškog perioda, Anastasija je želela da bude sa porodicom zbog čega se nedavno iz Sevilje cratila u Beograd.

Njena majka Svetlana Ceca Ražnatović kaže da je presrećna što se njena ćerka vratila u Srbiju, jer želi da bude tu uz nju u teškom momentu.

- Anastasija se vratila u Srbiju sada kada je Nemanja završio sezonu i to na najlepši mogući način, ulaskom u Ligu šampiona. To znači nama u ovom teškom trenutku, što je nama sjajna satisfakcija i motiv za dalje. Želim da kažem da sam se jako radovala, Anastasiju dugo nisam videla. Ona je od januara tamo, Željko i ja smo je posetili na sedam dana, ali to nije bilo dovoljno da se o svemu ispričamo lepo. Jako sam se radovala njenom dolasku - rekla je pevačica.

Ceca kaže da je cela porodica uz Anastasiju i da se svi trude da joj skrenu misli.

- Skrećemo joj misli svi zajedno, baš sam se radovala njoj i napokon je došla na Željkov rođendan. Moram da kažem da smo mi svakodnevno po 7,8 puta na video call-u, ona je upućena u sve u našim životima - rekla je Ceca u novoj epizodi svog rijalitija.

Izvor: Blic.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

anastasija ražnatovićceca raznatovicsvetlana ceca ražnatovictop_slider