NADAM SE DA NEĆE NASLEDITI MOJU EMOTIVNOST: Luna Đogani progovorila o vaspitanju ćerkice Mie i dolasku drugog deteta na svet

Mlada muzička zvezda Luna Đogani progovorila o majčinstvu i otkrila kako provodi trudničke dane.

Kako si? Bila si na letovanju, trebalo je da ostaneš sa izabranikom mesec dana, ali je vreme pokvarilo vaše planove.

- Bilo je hladno, dobila sam upalu jajnika, pa sam morala da se podvrgnem antibioticima. Završila sam kod doktora u Grčkoj. Bilo nam je lepo, sedamnaest dana smo proveli tamo. Mia je uživala, nije želela da izađe iz mora.

Tvoja ćerka je počela da skida tvoju mimiku i gestikulaciju, a ti si sve to zabeležila?

- Jeste, poput sunđera je, sve upija. Izgovara iste rečenice kao ja. Pokupila je od mene kad izgovaram "ljubavi moja".

Šta ne bi volela da nasledi od tebe?

- Samo da ne postane emotivac na mene. Ona je blizanac, kao moja kuma, valjda neće biti krhka na mene. Volela bih da nasledi tatine osobine i bude mudrija od mene. Svi mi imamo dobre i loše osobine, ali ako moram da biram, onda ne želim da ih ima i ona.

Da li ti nešto teško pada u drugoj trudnoći i da li Mia zna da će dobiti seku?

- Ona zna da će dobiti sestru. Nadam se da će to prihvatiti, biće sigurno i ljubomore, ali mi ćemo sve uraditi da se ne oseti manje vrednom.

Kako ste izabrali ime?

- Ja sam došla na ideju sasvim slučajno da se zove Lana. Moj tata je promenio Lana u Lenka, pa je zbunio ostale. Moj otac je poznat po lapustima, ali je Lana ostalo.

Da li je tvoja želja bila da bude devojčica, ili si se nadala dečaku?

- Želela sam sina i ćerku. Imala sam osećaj da će biti dečak. Hvala Bogu samo neka je živo i zdravo, ali videćemo da li ću moći da imam i treće dete, radosna sam jer dobijam drugu ćerkicu. Termin je zakazan na rođendan mog tate, ali postoji šansa da ću morati nekoliko dana pre da se porodim. Videćemo šta će biti.

Aleksandra Nikolić je odnela pobedu u "Zadruzi 6", kakvo je tvoje mišljenje o njoj?

- Uvek sam imala lepo mišljenje o njoj, narod je video neke njene kvalitete. Svaka čast, neka iskorisiti sad to što joj se pruža.

Činjenica je da se danas više žale na ono što nemaju, nego da budu zahvalni na svemu što imaju. Kako ti gledaš na to?

- Izgubila sam bebu prošle godine, ali me je Bog pogledao i opet sam ostala u drugom stanju. Nekad sam i ja tužna zbog sitnih nedostataka, a onda se setim da bi neko dao sve za bar delić nečega što ja posedujem. Treba biti zahvalan na svemu što se ima.

Kada ti se to dogodilo, da li je postojao strah da nećeš opet moći da zatrudniš?

- Jeste, ali moj ginekolog me je ohrabrio. Žao mi je što mnogo žena danas prolazi kroz takav gubitak, ali treba da ostanemo jake. Moramo se isplakati, ali je potrebno da ostanemo na nogama i ne dozvolimo da to trajno ostavi posledice na nas.

Izvor: Pink.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

luna đoganimarko miljkovićtop_slidertrudnoćaZadruga