NIJE SRAMOTA PITATI ZA POMOĆ: Jovana Jeremić otkrila sa kojim problemima se suočila njena ćerka Lea

Voditeljka televizije "Pink" Jovana Jeremić otkrila je da je njena velika borba nastala tek posle razvoda braka.

Kako je ispričala, njena ćerkica Lea imala je poteškoća sa govorom zbog čega je išla kod logopeda, a sada planira da je upiše i u školicu govora.

- Tako je, kad sam se razvela, ona se po prvi put susrela s nekom poteškoćom. Roditelji ne treba da kriju, ako imaju problem s detetom, mislim na problem sa pričom, jer je moje dete išlo kod logopeda. Ja ne planiram da prestanem, sad želim da ide u školicu govora, možda postane i spiker jednog dana. Ima samo četiri godine, a zna sva slova, brojeve. Nije sramota pitati za pomoć. Nisu svi logopedi dobri, neki uzimaju lovu, a ne urade ništa. Ukoliko nakon mesec dana dete ne postigne uspeh, menjajte logopeda. Važno je samo da dete odmah vodite gde treba, ukoliko vidite da ne napreduje što se tiče govora - rekla je Jovana u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i dodala:

- Meni su ljudi sa "Pinka" mnogo pomogli, svi su mi kao velika porodica. Željko Mitrović mi je rekao pre nego što sam potpisala ugovor da budem svoja, takva kakva jesam i da lepo govorim. Nikad neću zaboraviti šta su Milica i Željko za mene učinili, oni su veliki ljudi. Ja sam emotivna privatno, ali na poslu kidam. Radila sam gotovo na svim televizijama. U prošlosti sam davala celu sebe, a to nisu cenili, a sada moram da kažem da sam istinski cenjena. Malo je nas dobrih radnika. Ljude treba da bude sramota, jer su protiv "Zadruge", a sami su loši po sebe i druge.

Izvor: Pink.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

jovana jeremićtop_slidertv pink