ZADRUGARKE NAJAVILE VENČANJE: Jovana Tomić Matora zaprosila Anitu Stanojlović (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić ugostila je Anitu Stanojlović i Jovanu Tomić Matoru.

U program se uključio gledalac Saša iz Zrenjanina koji je dao svoj sud o učešću bivših zadrugarki u rijalitiju.

- Saša iz Zrenjanina kraj telefona. Obe su mi jako drage, dobro su se pokazale. Matora ne voli nepravdu, zastupa istinu i ne voli da laže. Ispravna je u svakom sedmentu učešća, prava kraljica. Anita se dobro pokazala, ali nije na istom nivou kao Matora. Ćutljiva je, nije umela da se izjasni onda kad treba da odbrani sebe i svoj stav - istakao je gledalac.

Nakon kratkog uključenja, voditeljka je razgovarala sa svojim gošćama, a njih dve obelodanile su da će uskoro stupiti u brak, što je iznenadilo sve u studiju.

- Anita, izgledaš prelepo - rekla je Ivana.

- Ivana, ja sam to izabrala, moram da napomenem - istakla je Matora.

- Da li toliko sijaš zbog ljubavi? - upitala je voditeljka Stanojlovićevu.

- Upravo tako. Sreća ne može da se sakrije, što se i vidi - odgovorila je Anita.

- Danas sam bila u Kurševcu kod njene majke. Uskoro će se desiti nešto lepo, za nekih deset dana. Anita je danas rekla "da". Biće veselo. Bila sam kod tašte, rešila sam sve. Ne bih da otkrivam detalje. Biće spektakularno i prelepo. Danas smo podelile radosne vesti - kazala je Matora.

- Ti si je zaprosila? - upitala je Ivana.

- Odmah smo konkretizovale, bez veridbe. Svadba će biti u drugoj državi, moram da kažem da će se sve održati za mesec dana - otkrila je Jovana.

- Kad je svadba? - upitala je voditeljka.

- Za mesec dana, ne mogu da kažem gde i kad tačno. Tajna je ko će biti kumovi, a ono što je važno je da će do toga doći. Krivo mi je jer sam pravila tenziju, bežala od ovakvog odnosa. Mislim da je vreme da našoj ljubavi damo šansu. Ne treba da se opiremo - rekla je Matora.

Video pogledajte OVDE.

- Biće i moje piu piu - rekla je Tomićeva.

- Prelepo, ne znam šta da kažem. Vas dve ste bile u nekom odnosu... - rekla je Ivana.

- Nekako sam se istripovala, ograđivaa sam se od veze, a ne želim da je izgubim. Nekako sam se prepustila poslednjih dana. Osetila sam da se menjam - rekla je Matora.

- Da li te je uverila u svoju ljubav? - pitala je voditeljka Matoru.

- Jeste, jeste stvarno. Njeni ne vole i nisu srećni što toliko eksponiramo jer je sve to tako i počelo, nekako se njena mama ogradila, ali joj je drago da vidi Anitu srećnu. Nije za to, ali kako mi to želimo. Tako sam osetila sama potrebu da ozvaničimo, ali meni tamo kao i da smo bile u vezi, samo mi je krivo što sam povređivala nju. Samo mi je žao što sam je tamo povređivala - rekla je Matora.

- Anita, ti si se toliko izborila, je l' si srećna što si dobila ono što stvarno želiš i voliš? - pitala je Ivana.

- Presrećna sam, Ivana, nisam se nadala, mislila sam da se neće javiti, da se nećemo viđati. Ne mogu da ti opišem kako se osećam, svim njenim prijateljima sam draga - rekla je Anita.

- Tamara moja će biti kuma, a Marko Đedović kum - rekla je Matora.

- Logično da je Marko tvoj kum, jer ti je prijatelj jako dugo. Uvek si umela i uvek si spanđala jedne od najboljih riba i na kraju si osvojila misicu "Zadruge 6". Definitivno si najveći zavodnik - rekla je Ivana.

- Jeste - rekla je Stanojlovićeva.

- Je l' si bila nesigurna, jer je uvek bila sa lepoticama? - pitala je voditeljka.

- Iskreno, ne, jer ove sezone nije bilo pet lepih devojaka. Ja sam toliko bila svesna sebe, a ona me je dovodila do toga da se zapitam šta mi fali - rekla je Anita.

- Ja sam večito ispadala neka paćenica, bilo mi je muka od same sebe. Jedna učesnica koja mi je bila jako bliska mi je napunila glavu protiv Anite. Krivo mi je sad kad imam dokaze da Anita ništa nije lagala, a ja sam bila prijatelj i verujem nekome. Sad kad sam izašla ni ne pomišljam na ono što sam tad pomišljala. Njoj sam pravila tamo presiju, u glavi mi je bilo da ona folira - rekla je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Anita StanojlovićJovana Tomić MatoraZadrugaZadruga 6