PUNIM 30 GODINA I NEMAM NIKOG: Edita Aradinović progovorila o ljubavnom životu i otkrila kakvog muškarca priželjkuje

Pevačica Edita Aradinović obratila se svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram u vidu snimka i požalila se da nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti.

- Sinoć sam gledala jedan ljubavni film koji me je razorio i zbog čega sam sanjala da se udajem. I onda sam se jutros probudila, gledam ovako u plafon i razmišljam... Ove godine punim 30, puno sam toga naučila, prošla, ostvarila se u svom poslu... Ne tražim od života mnogo, to sam shvatila. Dobro, tražim mnogo, nije da ne tražim, ali samo tražim, ono, svog blizanca da se pojavi. Možda se i pojavio, a da ja to ne znam - kazala je Edita i dodala:

- Tražim svog saveznika, prijatelja, saputnika, nekog ko gleda istim očima, a različitim, koji će imati iste sisteme vrednosti, da na isti način odgajamo decu... Puno dece! Dakle, želim mnogo dece da imamo, mnogo životinja, da živimo u šumi, u nekoj ogromnoj kući, sa nekim dvorištem gde će nam dolaziti prijatelji sa decom, bez dece, gde ćemo se zezati. To će biti ogromno domaćinstvo.

Edita je istakla da želi da nađe jaču polovinu, te da je već osmislila njihov zajednički život.

- Uvek bismo spremali dobru hranu. Ja mnogo volim da kuvam. Mislim da ću vrhunski kuvati za svoju porodicu. Želim da je taj neko nezavistan, da nije tu neka slinica, neki papučar koji ne izlazi iz ku**ce, ne želim to. Želim hrabrog, odvažnog viteza, želim domaćina, želim ludaka koji je, opet, isti kao ja. Posle te šume da jednom godišnje idemo u našu kuću na moru koju smo napravili. Gde će sve biti na dugme, kad se umorimo od te šume - istakla je Edita na kraju, sa osmehom na licu, a uz sve ovo napisala je: "Kriza srednjih godina".

Izvor: Blic.rs
Foto: editaaradinovic/Instagram

edita aradinovićljubavni živottop_slider