SVI ZNAJU KO JE ON, TO JE JAVNA TAJNA: Sandra Afrika progovorila o sukobu sa Radišom Trajkovićem Đanijem

Pevačica Sandra Afrika poznata je jer hladno reaguje na skandale i mišljenja drugih, što može da posvedoči njen stav prema nedaći kada su joj objavljene eksplicitne fotografije.

Elem, iako nije ulazila u skobe sa ličnostima sa estrade, ipak je imala neprijatno iskustvo na jednoj turneji.

Sve je otkrila o jednom pevaču dok je gostovala u emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića.

Pevačica je rekla da cifra od 20.000 evra nikada nije spomenuta, ali da je problem nastao zbog slične prirode.

- To sam pričala u medijima, a sve je počelo jer je svima bilo čudno jer smo Đani i ja bili u dobrim odnosima, a nisam bila pozvana na proslavu. Tada sam bila iskrena, kao i uvek, nisam iznosila prljave stvari u javnost. Cifru od 20.000 evra nisam nikada izgovorila, to su oni. Nije to u pitanju, ali jeste slično, nego nisam htela da se ubacujem u priču i nadovezujem jer onda nema kraja - započela je pevačica, pa nastavila:

- Potom sam rekla da nismo u dobrim odnosima i da zbog toga nisam bila na proslavi, odnosno da me zbog toga nije ni pozvao. Bila je svađa kada smo bili na turneji u Americi. Do tada smo bili super, sve je bilo okej. Rekla sam da ljudi ne znaju ko je zapravo Đani, mislim svi na estradi to znaju, to je javna tajna. Rekla sam da je on loš čovek, a to svako može da tumači kako hoće, nema potrebu da produbljujem temu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandraafrika/Instagram

daniradiša trajković đanisandra afrika