POSLE 12 GODINA BRAKA: Razveo se Darko Filipović

Posle 12 godina braka pevač Darko Filipović je ponovo solo. Učesnik prve sezone "Zvezda Granda" i influenserka Jasmina su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihovom braku je ipak došao kraj.

On se nakon kraha braka uputio u Italiju, odakle pratioce na društvenim mrežama svakodnevno obaveštava kako se provodi. Darko svaki slobodan trenutak koristi za odmor na nekoj dalekoj destinaciji, pa je tako nedavno bio i na Tajlandu.

- Darko i Jasmina godinama nisu funkcionisali kao bračni par, već samo kao prijatelji. On je više vremena provodio van kuće nego sa suprugom i ćerkom, što je Jasmini mnogo smetalo. Pričao joj je kako stalno radi, u početku mu je verovala, a onda je pronašla neke poruke koje joj se nisu dopale. Žestoko su se posvađali i rešili da se raziđu. Pre pet meseci ona se s ćerkom iselila iz stana, ali je tek sada i zvanično okončan njihov brak. Oboje su s društvenih mreža obrisali sve zajedničke fotografije - rekao je izvor, što je potvrdila i Jasmina.

- Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka - rekla je Jasmina, dok Filipović nije bio dostupan za komentar.

Izvor: Informer.rs
Foto: darkofilipovic_official/Instagram

darko filipovićrazvodzvezde granda