GLEDAŠ DA BUDE BRZO I LAKO: Goca Tržan otkrila detalje iz spavaće sobe

Pevačica i voditeljka Goca Tržan otvoreno govori o svom emotivnom životu, ćerki, ali i škakljivim temama koje, prema njenim rečima, "zgražavaju većinu ljudi". Tako je nedavno šokirala javnost kada je u svojoj emisiji izjavila "da nema ničeg lošeg kada radnici zvižde za tobom", a svojevremeno je otkrila i šta misli o veličini muškog polnog organa.

Sada se gostujući u emisiji Ognjena Amidžića, ponovo dotakla intimnih odnosa i detalja iz svoje spavaće sobe.

- Kako ulaziš u neke godine, gledaš da ti bude brzo, jednostavno i lako - rekla je Goca Tržan i nastavila:

- Ove udarače od četiri sata ne mogu da podnesem. Ti što misle nešto, nemaju pojma.

Pevačica se ovde nije zaustavila.

- Ima budala koji su na cijalisima, kamagrama, vijagrama... Ja se družim sa muškarcima koji sa mnom pričaju kao da sam muškarac - navela je u Tržanova u emisiji i otkrila da li ima strah od toga da u nekom momentu neće biti privlačna svom suprugu Radomiru Raši Novakoviću

- Ne. Imam strah od toga da on neće biti više privlačan meni.

Goca je poznata po svojoj surovoj iskrenosti, te bez ustezanja deli detalje iz svog privatnog života. Nedavno je takođe pričala javno na istu temu:

- Veličina nije bitna, ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala intimne odnose na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Vidim da se ljudi i dalje zgražavaju kada neko otvoreno priča o intimnim odnosima, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa decom o tome da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje - poručila je Goca i dodala:

- Pre svega mislim na abortuse i slično. Deca su nam needukovana, pa nije ni čudo kakve su statistike. Na kraju krajeva, nema ničeg lošeg u tome da se pričeka. Odnos je najbolji u kasnijim godinama, meni je recimo najbolji nakon četrdesete. Nekako žene tada najbolje znaju šta hoće i ne pristaju na sve i svašta.

Izvor: Mondo.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

goca tržanradomir raša novakovićseks