ODMARAĆU KADA DECA PORASTU: Mirka Vasiljević progovorila o odgajanju četvoro naslednika i venčanju sa emotivnim izabranikom Vujadinom Savićem

Glumica Mirka Vasiljević prokomentarisala je fotografiju na kojoj je pozirala plave kose, koja je napravila pometnju na društvenim mrežama, pa se dotakla i šopinga i porodice.

- Uvek gledam cene kad kupujem stvari, naravno. Vrlo se obradujem kad mi se nešto svidi, a da je povoljno i nosivo na duže staze. Što se tiče promene imidža, ja nekako više volim tu prirodnost, jednostavnost... Moj frizer voli da pomera granice, pa me ubeđuje da budem plavuša... Krenula sam, eto, sa dva pramena, pa sat-dva sedim zbog samo dva pramena. Svi me zovu, pitaju da nisam frizera povela na odmor... Haos je nastao zbog fotke gde sam plava. Videćemo, ako bude dovoljno uporan, možda i odem u tu boju - kazala je Mirka, pa se dotakla nedavnog odmora.

- Kad idete sa decom na odmor, to baš nije odmor za vas. Ne možete da radite šta hoćete i kako hoćete, ali smo porodično bili tamo, to je najkvalitetnije provedeno vreme, svi smo posvećeni jedni drugima. Raspust je u toku, ja ću sama ići sa decom na more. Odmaraću se kad svi odrastu, ako ne budem odmah dobila unučiće - istakla je glumica, a onda se osvrnula na naslednicu, te pritiscima partnera, fudbalera Vujadina Savića, da konačno stanu na "ludi kamen".

- Ćerkica mi ne uzima stvari, Adrijana je potpuno okrenuta fudbalu. Fudbal je jedino zanima, ona je nekako tu negde sa dva brata. Vujadin insistira na venčanju, kaže: "Bio bi red već", svi oko nas to kažu. Ja stvarno mislim da će to biti, nekog ponedeljka... Samo je u pitanju manjak našeg slobodnog vremena - navela je Mirka.

Izvor: Blic.rs
Foto: savicvujadin/Instagram

mirka vasiljevićtop_slidervenčanjevujadin savić