LICE MI JE DEFORMISANO OD UDARCA, SVE OVO ME PSIHIČKI UNIŠTAVA: Nataša Šavija pred operaciju progovorila o zdravstvenom stanju

Nataša Šavija i dalje se oporavlja od povreda, koje joj je, kako tvrdi naneo bivši zadrugar Stefan Karić na jednoj svadbi.

Starletu čeka još jedna operacija koja će, kako kaže, biti već sutra, a nakon toga joj sledi oporavak.

Nataša Šavija zbog povreda ne može da radi i zaradi novac na način koji je to do sada radila.

- Čekam operaciju, zakazana je za sutra. I dalje imam problem sa okom, deformisano je od njegovog udarca... Osećam veliki strah, ali želim da se sve što pre završi i da ponovo budem stara Nataša. Sve ovo me psihički ubija, jer, kao i svakoj ženi, i meni je bitno kako izgledam. Ne izlazim iz kuće, neću da me ljudi gledaju sa iskrivljenim licem. Karić mi je tog 1. maja okrenuo život naglavačke i još trpim posledice.

Starleta dodaje da ne može više da radi i da se fotografiše za "Only fans".

- Ne mogu da se snimam i fotografišem za "Only fens", jer ne izgledam lepo. Lice mi je unakaženo, niko neće da plati da me gleda ovakvu. Ne zarađujem trenutno, a za sve je kriv nasilnik.

Inače, nakon njenih optužbi, Stefan Karić je proveo 29 dana u pritvoru, suđenje se i dalje čeka, a Nataša neće odustati dok on ne završi u zatvoru.

- Očekujem da pravda bude zadovoljena. Neću odustati od krivičnog gonjenja, jer govorim u ime svih žena koje su preživele nasilje muškaraca. Njemu je mesto u zatvoru! Neka svi muškarci koji pomisle da udare ženu znaju da će završiti iza rešetaka kao on. Mora da odgovara za svoje postupke.

Izvor:
Foto: natasa.savija/Instagram

nataša šavijastefan karićZadruga