SPREMA SE SPEKTAKL: "Zadruga 7 - Elita" okupiće najpoznatije učesnike svih rijalitija

Veliko interesovanje za novi projekat koji na jesen startuje na televiziji "Pink" vlada već sada, a kako prenose domaći mediji, "Zadruga 7 Elita" najverovatnije će okupiti pobednike koji su se takmičili u "Farmi", "Dvoru" i "Velikom bratu".

Kako prenose mediji, pregovara se o ideji da se opet na male ekrane vrate asovi koji su bili miljenici publike, kao što su Ivan Ljuba, koji je prvi pobednik "Velikog brata", tu je i Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski, Saša Đani Ćurčić, Žarko Stojanović i drugi.

Ideja velikih rijaliti-fanova koji svakodnevno pišu na društvenim mrežama koga bi voleli da vide jeste da se vrate i Miloš Bojanić i starleta Stanija Dobrojević, bez koje rijaliti-format definitivno ne može da prođe.

- Kasting za učesnike za rijaliti "Zadruga 7 - Elita" uveliko traje i tako će biti u naredna dva meseca. Još je sve sveže, a ideja je napretek. Mnogi bi da budu učesnici novog projekta, a nekoliko kandidata je već potvrdilo da su u pregovorima s produkcijom. Usput se od vernih fanova rijalitija koji pišu koga bi voleli da vide u novoj sezoni rodila i ideja da se okupe i na male ekrane ponovo vrate pobednici "Farme" i "Velikog brata". U pitanju su Ivan Ljuba, koji je pobedio u "Velikom bratu", kao i Saša Ćurčić. Miloš Bojanić je takođe zanimljiv učesnik, budući da se pokazao kao veliki radnik na "Farmi". Pored njih, zanimljivi su i pobednici Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski i Žarko Stojanović - rekao je upućen izvor i dodao da se, za sada, sve strogo čuva u tajnosti:

- Još se ne priča ni o čemu, pošto produkcija na kraju odlučuje šta će i kako će. Kao i svake godine kada su takmičari u pitanju, kada odu na razgovor s produkcijom, ne smeju da pričaju o uslovima za rijaliti. Visine honorara će se, kao i do sada, držati u tajnosti, kao i datumi kada će se ko useljavati na imanje jer neće svi ući na početku rijalitija.

Kako mediji prenose, ideja je bila da deo rijalitija bude i pevačica Bebi Dol, ali je ona morala da odbije dobru ponudu zbog obaveza koje ima kod kuće.

- Mnogi su pričali da bi Bebi Dol volela da učestvuje u novom formatu, ali sad ne može da bude odvojena od roditelja na duže. Njeni roditelji imaju određene zdravstvene probleme i pevačica mora da bude uz njih. Zato je zapostavila i karijeru i pojavljivanje u medijima jer ne stiže od obaveza i poseta da se posveti bilo čemu drugom - rekao je izvor i dodao da verna publika po društvenim mrežama piše da bi volela da vidi i pobednika "Dvora" u novoj sezoni:

- Mnogi komentarišu da bi reper Ivan Ivanović Đus, koji je 2011. pobedio u rijalitiju "Dvor" i bio apsolutni miljenik publike, bio zanimljiv takmičar u novoj sezoni. Opet kažem, sve je sada na produkciji, oni će na kraju odlučiti koga će zvati i koji im se ugao bude najviše svideo. Svakako nas očekuju spektakl i brojna iznenađenja.

Izvor: Republika.rs
Foto: milica.mitrovic.pink/Instagram

dvorfarmamiloš bojanićrijaliti programistanija dobrojevićveliki bratZadrugaZadruga 7 Elita