VIŠE SE NE KRIJU: Olja Lević i MC Stojan uživaju u ljubavnoj vezi

Otkako se pojavila na javnoj sceni, glumica Olja Lević krije ljubavni život.

U intervjuima je isticala da joj je posao na prvom mestu i da nema vremena za emotivni život. To se, po svemu sudeći, promenilo. Kako piše "Kurir", glumica, koja je popularnost stekla ulogom u seriji "Igra sudbine", uplovila je u vezu sa reperom Markom Stojkovićem, poznatijem kao MC Stojan. Njih dvoje su već neko vreme zajedno, a ljubav, kako kažu izvori, cveta.

- Njih dvoje imaju lepu priču, ali ne žele da se eksponiraju i vode računa da ne upadaju u oči. Zaljubljeni su do ušiju i već se spremaju za letovanje. Bliski prijatelji znaju da su u vezi i podržavaju ih. Ja sam ih juče video zajedno u gradu. Marko je baš odlepio za njom, a ni ona nije imuna. Slatki su zajedno, nadamo se da će da potraje - kaže Oljin prijatelj i dodaje da su nedavno zajedno proslavili njen rođendan.

Olja je nedavno za medije priznala da je došlo vreme za ljubav.

- Sad imam vremena da se zaljubim, ne znam da li ću, videćemo. I u poslu, kao i privatno, nikad ne pravim planove, volim da se sve dešava spontano, pa šta mi donese život. Verujem u tu energiju i neke dobre stvari koje mi se dešavaju, tako da se prepustim i uživam u trenucima. Muškaraca ima, nije da ne prilaze. Problem je što sam malo teža u odabiru. Mora mnogo toga da se poklopi da bi to bilo to.

Izvor: Kurir.rs
Foto: oljalevic/Instagram

Marko Stojkovićmc stojanolja levićtop_slider