POKRETAČI ZABAVE, ČUVARI TAJNI: Kakvi su znaci Zodijaka kao prijatelji?

Poznata je činjenica da sklapanje i održavanje prijateljstava u odraslom dobu nije lako kao što je to bilo u detinjstvu.

Šta kaže horoskop kakav ste prijatelj na osnovu svog znaka?

Ovan - kreator planova u zadnji čas

Kad god monotonija svakodnevnog života postane neodoljiva, vama se obraćaju kako biste vratili duh u njihove živote. Bilo da se radi o putovanju u zadnji čas ili o uvlačenju svih na rasprodat koncert, strast Ovna pokreće zabavu.

Bik - tu kad je najteže

Bikova odanost i postojanost osiguravaju da ih prijatelji potraže kad život postane težak. Vi ste tu kada treba, u svačijem životu, slušate ih bez osuđivanja i pružate prijateljima siguran prostor da osete sve svoje osećaje.

Blizanci - stand-up komičar

Društveni leptiri Zodijaka, Blizanci lepršaju iz jedne grupe u drugu, ostavljajući za sobom trag veselja. Izazovi svakodnevnog života nekako se ne čine tako nepremostivim kada vas prijatelji imaju u blizini da pronađete svetlu stranu u neprijatnim situacijama.

Rak - "majka" grupe

Kao jedan od najmajčinskijih znakova, brižna priroda Raka tera ih da čuvaju leđa svojim prijateljima, pružajući im rame na koje mogu da se oslone i, kada je potrebno, prelazite u ulogu "osvetnika" za sva nedela prema svojim "pilićima".

Lav - daje najbolje poklone

Kao prirodni vođa, Lav uvek zna šta je najbolje za svakoga i to se vidi u tome kako izražava naklonost poklonima. Bilo da znaju tačno na šta ili koga su njihovi prijatelji bacili oko, Lavovi su ti koji će da ih poguraju da iskuse život.

Devica - izvanredni administrator svakog grupnog razgovora

Devičina priroda rešavanja problema znači da je ona ta koja preuzima uzde stvarnog planiranja velikih ideja. Slanje pozivnica, pojedinosti koga treba da pokupi i gde, osiguravanje da vozovi voze na vreme, to ste vi, lepilo koje drži grupu na okupu, čak i ako neko drugi dobije sve zasluge.

Vaga - prijatelj za razgovor u 4 ujutro

Vagina romantična duša znači da se čarolija prijateljstva odraslih ne razlikuje od zaljubljivanja. Kada se prvi put povežete s nekim, obično je to ista žestoka navala šala iznutra, mali gest naklonosti, možda neki deserti iznenađenja koji se dostavljaju na njihov sto usred radnog dana i razgovori u kojima se razmišlja o smislu života.

Škorpije - čuvar tajni

Škorpijin prijateljski pristup čini da se drugi osećaju prijatno kad im otkriju svoje tajne, znajući da će da ih "odnesu u grob". Vaša unutrašnja intuicija takođe znači da hvatate ono što vam prijatelji ne govore i tačno znate kako da ih privučete da podele svoj teret s vama.

Strelac - pokretač zabave

Život je za Strelčeve jedna duga avantura, a prijatelji znaju da ih s njima čeka divlje vreme. Od pomaganja prijateljima da prekorače vreme dolaska kući kao tinejdžeri, do toga da ih podstaknete da izađu iz svoje zone komfora kao odrasli, niko ne zna gde noć može da završi kada su s vama.

Jarac - prijatelj do smrti

Uporni i praktični u jednakoj meri, Jarčevi ne puštaju ljude lako, ali kada to učine, u tome su na duge staze. Čak i ako su planovi otkazani u poslednje trenutku, potrudiće se da ostanete u kontaktu, kada su vam potrebni prijatelji, biće kao da se ništa nije promenilo.

Vodolija - prijatelj bez obaveza

Prijateljstvo je za Vodolije dobrovoljni dogovor i njihovo urođeno razumevanje potrebe za ličnim prostorom znači da ne izazivaju dramu u grupnom razgovoru zbog svake poruke označene plavom kvačicom ili otkazanog ručka. Uprkos tome, vi ste tu za svoje prijatelje kad im je potrebno - možda će oni jednostavno morati prvi da vas pronađu.

Ribe - beskrajno empatične

Maštoviti i saosećajni, s nadnaravnom intuicijom, mogli bi da otkriju odgovor za svetski mir. Prve koje nanjuše bilo kakve znakove problema, Ribe znaju tačno šta znače zagonetne objave njihovih prijatelja.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

horoskopprijateljprijateljiprijateljstvozodijak