JELA SAM MAST I HLEB: Dara Bubamara iskreno o teškom detinjstvu

Pevačica Dara Bubamara kaže da je odrasla u nemaštini i da se zato svim silama trudila da uspe na estradi.

Kada je postala jedna od najvećih folk zvezda, odlučila je da sebi priušti luksuzni život koji podrazumeva skupe automobile, brendiranu garderobu, odmore na najskupljim destinacijama...

- Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb, a sada volim da ručam u skupim restoranima i da "jurim" luksuz! Letujem na Mikonosu, u Dubaiju... Biram samo skupe hotele, gde nekad provedem i samo nekoliko sati jer odmah letim dalje. Kupujem dobre automobile i markiranu garderobu. I najbitnije je što nikad nisam imala sponzore da mi iskeširaju 100.000 evra za album, sve sam sama stvorila!

Ona se prisetila da tokom školovanja tata Zoran i mama Milica nisu imali da joj daju ni za džeparac.

- Sećam da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: "Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu." Današnja deca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem jer nisu uvek imali da mi daju džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kom je tata živeo otkupila od njegove firme i renovirala ga. Uspela sam da pobegnem od nemaštine i ponosna sam što sam sama sve stvorila! Borila sam se da budem na vrhu i uspela sam! I ne žalim pare nikad! Ima ljudi sa estrade koji zarađuju dobro, ali ne troše na luksuz kao ja.

Bubamara kaže da je i sina Kostu navikla na luksuz.

- Sa Kostom uskoro idem u Dubai, volimo zajedno da obilazimo luksuzne destinacije i hotele. Kad putujem sa sinom, to i nije baš odmor, jer je pun energije. On je kao ja, ali puta dva! Idemo na desetak dana, a kada se vratim, opet "pun gas" i nastupaću celo leto - kaže pevačica, koja je proteklog vikenda imala nastup u Crnoj Gori, gde je, imala mnogo udvarača.

- Svi kažu da sam najpoželjnija pevačica, moguće da je to zbog moje lude energije. Ne mogu da sedim mirno, stalno privlačim pažnju i takva sam ceo život.

Dara Bubamara tvrdi da je donedavno bila jedina pevačica bez poroka.

- Nisam imala poroke! Nikad se nisam ni napila, ne kockam se, a prvu cigaretu sam zapalila pre dve godine. Sada ponekad pušim, ali nisam zavisnik.

Izvor: Informer.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

dara bubamaradetinjstvoodrastanje