DIJAGNOSTIKOVANA MI JE AUTOIMUNA BOLEST: Saška Veselinov Đoković progovorila o zdravstvenim problemima sa kojima se suočila tokom trudnoće

Mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković i njegova supruga Saška dobili su pre tri meseca sina Aleksandra kojem su maksimalno posvećeni.

Saška se često pojavljuje u javnosti zbog poslovnih obaveza, a nedavno je boravila u Grčkoj sa suprugom.

Modna kreatorka je sada otkrila da su se i suprug i ona brzo privikli na tempo života koji diktira beba, uhodali su se i naučili da se brzo organizuju, a Saška je nakon porođaja vratila vitku liniju.

- Nije tajna da sam u trudnoći dobila dvadeset kilograma, što mi nije bilo logično jer sam se hranila vegetarijanski i trenirala pet puta nedeljno. Čak sam i na dan porođaja, tog jutra, prvo otišla na trening, pa posle toga u bolnicu.

Kako je ispričala, da ima neki zdravstveni problem shvatila je u šestom mesecu trudnoće, kada se naglo ugojila desetak kilograma, iako nije ništa menjala u načinu života.

- Sad mi je jasno da je sve ukazivalo na hormonski disbalans, ali lekari to nisu prepoznali. Mesec dana posle porođaja sva voda je izašla iz tela i ono je povratilo uobičajeni oblik. Dijagnostikovana mi je autoimuna bolest poznata kao "Hašimoto sindrom". Sa tim stanjem može se normalno funkcionisati, samo je potrebno voditi što zdraviji način života.

Izvor: Blic.rs/Hello!
Foto: saskaveselinov/Instagram

đorđe đokovićHašimoto sindromSaška Veselinov Đokovićtop_slider