NOĆ ZA PAMĆENJE: Neda Slavković je Miss Vrnjačke Banje (FOTO)

U okviru Vrnjačkog karnevala, prethodna noć u banji bila je posvećena lepoti i to lepoti sa smislom. U saradnji sa Turističkom organizacijom Vrnjačke Banje, organizacija Miss Srbije je te večeri izabrala još jednu finalistkinju.

Miss Vrnjačke Banje je Neda Slavković, prva pratilja Nađa Đokić, a druga pratilja Sara Avramović. Pobednici je krunu predala prošlogodišnja pobednica Lara Pešić - aktuelni Top model Srbije.

Foto: Promo

Pobednica Neda Slavković rođena je u Kragujevcu i ima 22 godine. Završila je Srednju stručnu vojnu školu u Beogradu, trenutno studira novinarstvo, a radi pri vojsci na vojnom aerodromu kao tehničar - letač. Možete je videti na mnogim revijama poznatih dizajnera i slikanju za poznate brendove. Njen životni moto je: "Sreća prati hrabre".

Foto: Promo

Neda je otkrila da je odavno priželjkivala da se plasira u finalni izbor za Miss Srbije. Ta želja joj se ostvarila, a sada nastavlja da sanja da otputuje na neki od svetskih izbora čije licence poseduje Vesna De Vinča i organizacija Miss Srbije. Pored porodice među prvima su joj čestitale kolege i koleginice sa batajničkog aerodroma.

Događaju je prisustvovalo više od 10.000 posetilaca. Mnogo lepote na jednom mestu je bilo te večeri. Takmičilo se 11 kandidatkinja iz različitih krajeva Srbije. Devojke su uživale u druženju i nisu skidale osmehe sa lica.

Publika je posebnim aplauzom podržala informaciju da pobednica dobija stipendiju Fakulteta za primenjenu ekologiju "Futura".

Izbor za Miss Vrnjačke banje vodili su aktuelna Miss Srbije Anja Radić i poznato TV lice Mihajlo Pavić.

Foto: Promo

Aktuelna lepotica fantastično se snašla u novoj ulozi, a i sama je rekla da bi želela da se nakon svetskog izbora oproba i u ovom poslu.

Muzički program su upotpunili popularni pevači Princ od Vranje, Amel Ćeman Ćemo, Maja Marinković i kompozitor Milan Miletić, koji su pored Baneta Mojićevića, Katarine Grujić i muzičkog menadžera Gorana Lečića Leke ujedno bili i članovi žirija.

Foto: Promo

Događaj su upotpunile raskošne toalete koju su nasile takmičarke. U prvom izlasku predstavile su se u haljinama brenda "Demode", a u završnom su nosile duge haljine brenda "DiLine". Koreografiju je osmislio Mirko Pučijašević.

Izbor za Miss Vrnjačke Banje uveličale su brojne poznate ličnosti i veliki broj medija.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Promo

Anja RadićMiss Vrnjačke BanjeNađa ĐokićNeda SlavkovićSara Avramovićtop_slidervesna de vinca