ŽENE I MUŠKARCI DELE ISTO MIŠLJENJE: Koja poza u seksu je najgora?

Na temu seksualnog zadovoljstva sprovedene su brojne ankete, a među njima su najčešće one koje se odnose na najbolje i najgore seksualne poze.

Ono što je posebno neobično, kada su rezultati ovih anketa u pitanju, jeste da su se žene i muškarci konačno usaglasili, a oba pola smatraju da jedna poza definitivno zauzima prvo mesto, kada su u pitanju najgore poze.

Kako istraživanja pokazuju, najmanje draga poza i ženama i muškarcima jeste poza 69. Reč je o pozi u kojoj partneri simultano jedno drugome pružaju oralno zadovoljstvo, a prema rečima onih koji je kritikuju, poza je vrlo komplikovana, teško izvodljiva i ne preterano prijatna.

Iako razlika u visini ne izgleda kao preterano važan faktor, kada je ova poza u pitanju, veoma utiče na izvedbu, a oba pola smatraju da je, u trenutku kada primate zadovoljstvo, vrlo teško fokusirati se na pružanje zadovoljstva partneru.

Takođe, na popularnost ove poze utiču i godine, pa je tako mlađi vole mnogo više u odnosu na one malo starije.

Rasprava o ovoj temi povela se i na popularnoj platformi Reddit, a mišljenja ženskih i muških korisnika pokazala su da, uprkos izvikanosti, ova poza zapravo uopšte nije popularna.

- Ni sama ne znam šta tačno mislim o njoj, ali recimo, da je volim samo sa pravim partnerom. Može da bude dobra, ali je činjenica da nisu sva tela međusobno kompatibilna - rekla je jedna korisnica Reditt-a, dok je druga izjavila:

- Stvarno nisam fan. Teško je u isto vreme i davati i primati zadovoljstvo.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

najgora poza u seksunajgore poze u seksuorgazampartneripoza 69poze u seksuseksseksualne pozeseksualni odnosseksualno zadovoljstvo