UŽITAK ZA OBA POLA: Trinaest razloga zašto je "kaubojka" najbolja poza u seksu

"Kaubojka" poza je u osnovi ono kako i zvuči. Svako ima svoje lične ukuse, međutim ova poza je apsolutno među prvih pet u kojoj većina ljudi uživa.

Mnoge žene vole pozu "žena na vrhu", a takođe verujemo da muškarci uživaju "podjednako" u ovoj pozi. Ova poza zadovoljava i muškarce i žene i zato je nepogrešivo najbolja.

Za one koji možda nikada nisu bili u mogućnosti da iskuse ovu sjajnu pozu u seksu, to je ukratko poza u kojoj je žena na vrhu, a partneri su okrenuti jedno prema drugom.

Trinaest razloga zbog kojih je proglašena za jednu od najboljih.

1. Osećaj je Ah... fantastičan

Šta još može par da poželi u krevetu osim položaja koji čini da se oboje osećaju neverovatno? "Kaubojka" ima moć da stvori neverovatanu fizičku i vizuelnu stimulaciju za muškarce, dok takođe daje ženama veliki ugao za G-tačku, što je zaista sjajno!

2. Žene osećaju više samopouzdanja

Kada je žena u ovoj pozi i "jaše" muškarca, osetiće više samopouzdanja. Pošto ste na vrhu, bukvalno osetićete se na vrhu i emotivno. Ako ste neko ko se ne oseća baš prijatno u svom telu, iako treba da budete ponosni na svoje telo, "kaubojka" vam to omogućava.

3. Žena uzima uzde!

U ovoj pozi žene dobijaju mogućnost da uzmu uzde i kontrolišu situaciju. One mogu da odluče koliko brzo, sporo, duboko žele da idu, kao i koji ugao im najviše odgovara.

4. Žene imaju frontalni pristup sebi

Većini žena treba neki oblik stimulacije klitorisa u cilju postizanja orgazma. U ovoj pozi ne samo da imaju potpunu kontrolu nad penetracijom, već takođe imaju kontrolu nad klitorisom.

5. To je fantastičan trening za žene

Seksualno zadovoljstvo ostavite na stranu, ova poza je izvanredan trening! Ako ste dama koja uživa da bude "na vrhu" u bilo kom svojstvu, vi znate koliko je ovo dobro za vaše butine i guzu. Kada stalno idete gore-dole pokreću se neki mišići koji se u drugim vrstama treninga ne uključuju. Bonus? Dok vaš muškarac dobija neverovatan pogled na vaše telo, ono će izgledati bolje i bolje svaki put kad odaberete ovu pozu.

6. Poza daje muškarcu pogled koji nikada neće zaboraviti

Sve što vidi je pogled na vaše telo koje se kreće gore i dole. Iskreno, šta više momak može da traži? Ne samo da dobiju zadovoljstvo, već žene takođe uživaju u zadovoljstvu znajući da su njihovi partneri uživali.

7. Muškarci - opustite se i dozvolite ženi da radi

Budimo iskreni: muškarci rade najveći deo posla, većinu vremena. Ali, ovo je poza kada žena ne sme da bude lenja. Opustite svog partnera, dozvolite mu da sedi ili leži dok ćete vi uraditi sve! On će se zaista opustiti i ne mora da brine za pumpanje svojim kukovima, bar jednom!

8. Nije mnogo emotivna

Za one koji ne žele emotivno vezivanje i traže kratak flert, ova poza je sjajan izbor. Nema previše dodirivanja - osim genitalijama. Nema mnogo telo do tela kontakta. U ovom položaju, možete lako da se udaljite i pomerite kad god to želite.

9. Ona daje ženama mnogo opcija

Budući da u ovoj pozi žena kontroliše većinu vremena, ona može uživati u mnogim opcijama. Možete se kretati napred-nazad ili se igirati svojim kukovima, ako zaista želite orgazam koji će pomutiti svest vašem partneru.

10. Pristup "lopticama"

Ova poza ne samo da daje ženama mogućnost da se igraju sa sobom, već i da se igraju sa muškosti svog partnera. Žena ima potpuni pristup do testisa i može dodati dodatnu stimulaciju, do koje je inače nekad teško doći.

11. To je tranzitni položaj

Iako ova poza ima sve privilegije, već pomenute, ona je takođe dobra pozicija za tranziciju u drugu. Partner vas lako može prevesti iz ove poze u "doggy style".

12. Ona menja "normalnu" rutinu

Ukoliko ste navikli na neke seksi poze, koje redovno koristite, preporučujemo da uključite ovu pozu "kaubojke". Ona vam daje različite opcije i ima moć da začini stvari i to mnogo!

13. Svako dobija ono što želi

Sve u svemu, ova poza će dati svakoj osobi upravo ono što želi. Žene dobijaju kontrolu koju žele, a muškarci će uživati u pogledu dok radite minimalni posao! To je dobitna kombinacija za sve!

Da biste dobili još više od "kaubojka" poze, pokušajte da se zavalite, sa obe ruke pored svog partnera. Ovo će povećati vaše zadovoljstvo u velikoj meri, istovremeno omogućavajući muškarcu da preuzme kontrolu nad kukovima.

Još bolji način da ulepšate ovaj već "vrući položaj" je da to uradite pred ogledalom. Ne samo da ćete osetiti sve efekte toga, već ćete se gledati u akciji!

Izvor: Ženski Magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

KAUBOJKAorgazampoza kaubojkapoze u seksuseksseksualni odnosseksualno zadovoljstvo