MORAMO DA ŠTEDIMO, PRAVIĆEMO SVADBU NA KOMPENZACIJU: Milica Kemez otkrila detalje venčanja sa Borom Santanom

Rijaliti zvezde Milica Kemez i Bora Santana planiraju da organizuje gala svadbu, međutim, kako ne stoje idealno sa finansijama, smislili su rešenje kako da imaju veselje iz snova, koje ih neće oterati u bankrot. Naime, Milica i Bora rešili su da na kompenzaciju naprave slavlje.

Bivši zadrugari uveliko prave spisak potrepština, jer planiraju da reklamiraju sve koji im se jave na društvenim mrežama, te da dobiju sve gratis.

- Danas svi rade na kompenzaciju, reklamiraju sve i svašta u zamenu za proizvod, uslugu... Tako ćemo i Bora i ja! Sve na šta budemo mogli da uštedimo i da dobijemo za džabe, rado ćemo prihvatiti - rekla je Milica.

Kako se bivša zadrugarka i voditeljka, a po obrazovanju frizerka, razume i u modu, smislila je kako da uštedi i na vizuelnom identitetu.

- Sama ću da šijem svoju venčanicu, ali i Borino odelo, tako da ćemo i na tome da uštedimo. Frizura i šminka takođe će biti mojih ruku delo. Snalazimo se kako možemo - objasnila je buduća mlada i otkrila da su svadbu odgodili za narednu godinu, te da imaju dovoljno vremena da sve realizuju kako su zamislili.

Kako je Kemezova izjavila, s budućim mužem se slaže gotovo u svemu, sem u jednom:

- Nemamo isti ukus kada je muzika u pitanju. Ja volim Nućija, Vojaža i Breskvicu, a Bora narodnjake. Ipak, za svadbu ću morati da mu se prilagodim. Tražila sam da mi peva Tea Tairović i on je obećao da će je dovesti - kaže Milica, a Bora se nadovezuje da će se o njihovoj svadbi pričati danima, nedeljama...

- Naša svadba će biti prava fešta, tako da će biti i u emisiji "Veselja od milion evra". Tako će svi imati prilike da vide kako se moja porodica i prijatelji vesele - rekao je Bora Santana.

Bivši zadrugar se pohvalio i ko je od poznatih, za sada, potvrdio svoj dolazak:

- Dolaze Zorica Brunclik i Kemiš, Zlata Petrović i Sloba Radanović, a kako je Tea Tairović pevala i na mom rođendanu i na ispraćaju kada sam ulazio u "Zadrugu", nadam se da će mi pevati i na svadbi, posebno što je Milica izrazila želju da joj baš ona peva. Ja ću tog dana odmarati, neću ni svirati, ni pevati, ni voditi program, zaslužio sam da bar tog dana uživam.

Izvor: Informer.rs
Foto: milicakemezofficial/Instagram

bora santanaMilica KemezZadruga