DOKTORI SU MU SPASILI ŽIVOT: Operisan Milić Vukašinović, supruga Suzana otkrila detalje njegovog zdravstvenog stanja

Nekadašnji bubnjar "Bijelog dugmeta" Milić Vukašinović operisan je danas na odeljenju kardiovaskularne hirurgije u Beogradu.

Vukašinović je završio na operacionom stolu, nakon što se prošle nedelje javio lekarima u Urgentnom centru zbog nesnosnih bolova.

Detalje o njegovom zdravstvenom stanju otkrila je supruga poznatog rokera Suzana Vukašinović na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ona se zahvalila doktorima, medicinskom osoblju i svim prijateljima, te otkrila kako se Milić oseća nakon intervencije.

- Hvala dragom Bogu, Mića je operisan, sve je dobro prošlo. Hvala doktoru Igoru Končaru, njegovim kolegama hirurzima i svom medicinskom osoblju kardiovaskularne hirurgije na svemu što su učinili i spasili mu život. Posebna zahvalnost Raki Mariću, Perici Stojanović, Banetu Lavu i Miši Begenišiću što su se zauzeli da život doktora bude spasen i što su bili moj vetar u leđa u ovim teškim trenucima. Takođe, hvala svim prijateljima i dragim ljudima za svu podršku koju ste mi pružili. Ljubim vas i volim - napisala je Suzana.

Podsetimo, Vukašinović je pre nekoliko dana hitno je primljen u bolnicu zbog bolova u nozi.

- Imam problema sa venama na nogama, u levoj nozi, ima jedno 15 dana, onda sam došao da vidim šta je i da rešim. Jedna vena mi se raširila, pa mi pritisnula nerve, sad sam bio na skeneru, moram da operišem. Ja sam mislio da je tvrdo tkivo, ali to je aneurizma. Za operaciju je sigurno, taj doktor koji mi je gledao na ultrazvuku, rekao mi je da se hitno moram operisati, jer ako pukne ta aneurizma, umirem za dva minuta - rekao je roker za medije nakon što je primljen u Urgentni centar.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: vukasinovic_milic/Instagram

bolnicamilić vukašinovićoperacijaSuzana Vukašinović