JOŠ UVEK IMAM OSEĆANJA PREMA NJOJ: Zvezdan Slavnić progovorio o odnosu sa Anđelom Đuričić

Zvezdan Slavnić, diskvalifikovani učesnik "Zadruge 6", progovorio je o osećanjima prema bivšoj partnerki Anđeli Đuričić.

- Ja nisam u vezi sa Anđelom Đuričić. Ne krijemo ništa... Nismo zajedno već sigurno mesec dana, nešto smo samo kratko bili u komunikaciji u međuvremenu... Nije bio raskid preko noći, to samo tako deluje - rekao je Zvezdan Slavnić za "Srbiju Danas".

Priznao je i da mu i dalje nije svejedno kad čuje njeno ime. Na pitanje da li i dalje voli Anđelu, prvo se dobro zamislio, pa je posle desetak sekundi odgovorio:

- Ne mogu da kažem da je volim, ovaj... Osećanja neka postoje, to da. Da je volim, verovatno bismo i dalje bili zajedno. Mnogi na mrežama hoće da budemo zajedno, ljudi iseku neki deo, montiraju, stavljaju kako je branim... Podrška voli i mene i nju, voleli bi da smo zajedno.

Kontroverzna rijaliti učesnica Anđela Đuričić se, nakon raskida sa 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, vratila kod svojih roditelja u Crnu Goru, a često je u Beogradu zbog poslovnih obaveza. Zvezdanu su društvene mreže jedini izvor prihoda, a kako su pisali mediji, to mu nije dovoljno, pa je odlučio da je najbolje da vrati Crnogorku u svoj život. Čim se nedavno oglasila da je stigla u Beograd, Slavnić je tražio da se tajno vide i porazgovaraju, otkrio je dobro obavešten izvor blizak Slavniću.

- Nije mu bilo jednostavno tek tako da pokuša da je vrati, pa se krišom sastao s njom. Ona je odmah pristala, verovatno se nadajući da će izgladiti situaciju jer emocije s njene strane još nisu prestale. Međutim, on je odmah krenuo da kuka da pas nema za šta da ga ujede, da je nakon što je otišla sve otišlo u propast i da od silnih para koje su na početku zarađivali zajedno na Tik-toku nije ostalo ništa. Doslovno ju je molio da mu se vrati, očajan je kukao nad svojom sudbinom - rekao je za "Republiku" izvor, koji tvrdi da Đuričićeva nije reagovala onako kako je Slavnić zamišljao:

- Anđeli je na momenat bilo drago što ga vidi, ali kad je Slavnić počeo s pričom i kad je videla gde to vodi, promenila je boju. Kao da je imala toliko toga da mu kaže i da mu se možda baci u zagrljaj i kao da je to sve u jednom momentu palo u vodu, čim je čula njegova zapomaganja, te da mu od nje zapravo treba novac, a ne ona kao ona. Crnogorka se napravila luda, prozborila nekoliko reči i rekla da mora da ide jer ima ugovoren sastanak na TV, gde se i zaputila, ostavljajući Slavnića, ne osvrćući se.

Izvor: Blic.rs
Foto: andjelaadjuricicc/Instagram

Anđela ĐuričićZadrugaZvezdan Slavnić