ONA ZA MENE NE POSTOJI: Oglasili se Zvezdan i Zoran Slavnić nakon tužbe koju je podnela Anđela Đuričić

Kao bomba odjeknula je vest da je bivša zadrugarka Anđela Đuričić podnela tužbu protiv bivšeg partnera Zvezdana Slavnića.

Tim povodom za "Blic" su se oglasili Zoran Moka Slavnić i njegov sin Zvezdan koji nisu želeli da preterano komentarišu ovaj njen potez.

- Za*ebala se ako je to uradila, ona za mene ne postoji od kada je onako otišla - rekao je Moka i dodao:

- Zvezdan mi je rekao da ne dajem izjave, verovatno on zna o čemu se radi, pitajte njega - rekao je stariji Slavnić, dok Zvezdan nije bio tako rečit.

- Komentara neće biti sve dok ne vidimo šta se sa tim dešava i šta je u pitanju - rekao je Zvezdan.

Podsetimo, kako stoji u saopštenju Anđela Đuričić je podnela krivičnu prijavu zbog, kako se navodi u saopštenju, nasilja u porodici.

- U ime i za račun gospođice Anđele Đuričić podnete su prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića iz Beograda, zbog osnovane sumnje da je izvršio produžena krivična dela na štetu gospođice Đuričić i to nasilje u porodici iz čl. 194 st. 1, a prvom osnovnom sudu u Beogradu privatne krivične tužbe zbog izvršenja produženih krivičnih dela laka telesna povreda iz čl. 122, uvreda iz čl. 170 i iznošenje ličnih i porodičnih prilika iz čl. 172 Krivičnog Zakonika Republike Srbije. Radi zaštite gospođice Đuričić i poštovanja načela nepovredivosti tajnosti postupaka, ostale podatke za sada nećemo iznositi - stoji u saopštenju advokata dr Nataše M. Tošić Sremac.

Izvor: Blic.rs
Foto: slavnic.zvezdan/Instagram

Anđela ĐuričićZadrugazoran moka slavnićZvezdan Slavnić