IZGLADIO ODNOSE SA KULIĆIMA: Ivan Marinković prisustvovao proslavi 5. rođendana sina Željka

Bivša zadrugarka Miljana Kulić juče je sa svojom porodicom organizovala proslavu petog rođendana sina Željka, a veselju je prisustvovao i njegov otac, Ivan Marinković.

Ivan se na svom Instagram profilu nije oglašavao dok je trajala proslava, ali je kasnije na mrežama objavio zajedničku fotografiju sa sinom.

Marinković je držao sina u rukama, a mali Željko se smejao sve vreme, te nema sumnje da su se lepo proveli i da je sada odnos oca i sina bolji. Inače, ovo je prvi rođendan na kom je Ivan prisustvovao nakon pet godina.

On je tokom proslave sedeo pored Miljaninih roditelja, Marije i Siniše, sa kojima je često bio u sukobu, te je očigledno da su nakon "Zadruge 6" izgladili odnose.

Podsetimo, Ivan od Željkovog rođenja nije imao kontakt sa sinom, sve dok nije ušao u šestu sezonu "Zadruge", gde je uspeo da ostvari odnos sa naslednikom. On se i posle izlaska iz rijalitija viđao sa Kulićima kako bi provodio vreme sa sinom, a njegovo prisustvo na rođendu je samo potvrdilo to da je Marinković uspeo da izgladi odnose sa Marijom i Miljanom.

Izvor: Blic.rs
Foto: ivanmarinkovic79_official/Instagram

ivan marinkovićmarija kulićmiljana kulićZadrugaželjko kulić