NIJE ME ISPOŠTOVAO KAO MAJKU SVOG DETETA: Miljana Kulić otkrila da ju je Ivan Marinković razočarao (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je u emisiji "Narod pita" ugostio učesnike "Zadruge 6", Miljanu Kulić, Ivana Dragića i Mikicu Bojanića. Voditelj je Miljani postavljao pitanja koja su najviše zanimala javnost.

- Dobro veče, jako mi je drago što sam došla i što sam tvoj gost. Drago mi je što je Bojanić ovde, kao i Dragić, kao da ste hteli da bude jedno harmonično veče - istakla je Miljana.

- Miljana, dugo se nismo videli. Svašta se desilo u "Zadruzi" dok ti nisi bila tu. Kako si? - pitao je voditelj Nišlijku.

- Odlično sam, nadam se da to vidi - izjavila je Miljana.

- Proslavila si rođendan svog sina Željka pre dva dana, kako je sve to proteklo? - upitao je Darko.

- Bio je Ivan po prvi put na njegovom rođendanu. Bila sam euforična, plašila sam se da možda neće ni doći, ali je na kraju došao. Imala sam najbolju moguću nameru da ugostim Ivana kao oca svog deteta, a on je rekao da sam mu dosađivala - rekao je Miljana.

- Rekao je za "Premijeru" da je blokirao Mariju jer ga je tog dana zvala četrdest puta - dodao je Darko.

- Ona njega nije uznemiravala, a on je to uradio iz hira - kazala je Miljana.

- Da li te je to zabolelo? - upitao je Darko.

- Ja se više neću s njim svađati, jer sve ovo radim zbog našeg sina Željka. Sve što mi smeta ću reći. Zvala sam ga jer sam Željku pričala da mu tata dolazi, jer nisam želela da se opet najavi, a da ne dođe - istakla je Miljana.

- Znali ste da se Željkov rođendan bliži, da li je i Ivan zajedno organizovao s vama proslavu? Ko je isfinansirao sve? - upitao je Darko.

- Ovo je prvi rođendan koji smo zajedno slavili. Nije me ispoštovao kao majku. Nije do finansija, nije učestvovao u toku plaćanja. Nije me pitao da li mi nešto treba. Možda je mogao da me pita bar: "Da li ti treba?" Samo me zanima princip, zbog čega nije. Meni alimentacija ne treba, ali bih bila srećna da me je pitao - rekla je Miljana.

- Ja sam od samog početka njemu govorio da bude dobar s Marijom, ali i sa Miljanom. On je meni u nedelju rekao da će doći u Novi Sad, jer je u četvrtak bio kod Miljane. Delovao je kao da je srećan - rekao je Mikica.

- Mogao je samo da me pita da li mi išta treba. Došao je na rođendan svog sina, a mene ništa nije pitao, jer ga ne zanima. Bilo je i lepših rođendana, ovaj je bio prelep, ali nije bio savršen - istakla je Miljana.

- Napravili ste Ivan i ti sliku sa Željkom. Kako se osećaš jer tvoj sin ima porodičnu fotografiju? - upitao je Darko.

- Porodična nije, jer nikad nismo bili porodica. Željko je nastao onda kad smo Ivan i ja bili u emotivnom odnosu. Ivan je govorio da me je verio gumenim prstenom, ali postoji dokaz da to nije tako - kazala je Miljana.

- Da li te boli to što je on predstavio tako da ga ne zanimaš i da se igrao sa tobom tada? - upitao je Darko.

- Jeste me zabolelo, ali je važno da ja znam istinu. Shvatila sam da želi da me omalovaži i ponizi kao ženu. Moja porodica i ja ćemo sve od sebe dati da Željko ide pravim putem. Jedna vaspitačica je rekla nije čest slučaj da dete bude toliko kulturno. Sve ću dati samo da bude uspešan i dobar čovek - kazala je Miljana.

- Dragiću, da li te je iznenadilo sve ono što je Miljana sad rekla? - upitao je Darko.

- Nije me ovo začudilo, ali mislim da je Ivan mogao da se ponudi da joj da neki novac - rekao je Dragić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ivan marinkovićmiljana kulićZadrugaželjko kulić